Cikkek - Érdekességek

VICCES ZOKNIT AJÁNDÉKOZNI JÓFEJSÉG

2017.12.28 12:28

 

 

5 ok miért jó ötlet zoknit is ajándékozni!

 

felemás zokni

Foto: Depositphotos.com

 

Szegény zokni minden karácsonykor a gúny tárgyává válik: rajta lesz a legrosszabb ajándékok listáján, róla szól az „Ajándékok, amiket soha ne vegyél meg karácsonyra” cikk, mintha szegény zokni lenne a legunalmasabb, legrosszabb karácsonyi ajándék. Pedig nem így van.  

Összeszedtünk neked 5 érvet, hogy miért jó ötlet zoknit is ajándékozni.

 

 

Pinterest és külföld: ahol zoknit ajándékozni „jófejség”

Valamiért csak Magyarországon gúny tárgya a zokni, külföldön szeretett, és elfogadott ajándék. A Pinterest például tele van szebbnél szebb karácsonyi zoknikkal és ha beszélsz angolul, láthatod, hogy a fél világ kifejezetten karácsonyra készült zoknit (is) szokott ajándékozni egymásnak. (Tudod, ezek néznek úgy ki, mint Márkdárszi rénszarvasos pulcsija)
Már csak ez elég indok lenne arra, hogy nyugodtan vásárolj karácsonyra zoknit, de ne legyünk igazságtalanok:
NE keverjük össze a direkt karácsonyra készült zoknikat a sima, fekete, egyszínű pamutzoknival, ezért összeszedtünk neked 5 érvet, kizárólag a pamutzoknikért. Olvasd el:

 

5: Most van rajtad zokni?

Most, amikor ezt a cikket olvasod, van rajtad zokni? Ha van, akkor miért gondoljuk, hogy a zokni karácsonykor tabu? Hogyan lehet valami rossz ajándék, amikor minden nap használod?

4: Az alternatív dimenzió miatt


Mint mindenkinél, a te lakásodban is van egy alternatív dimenzió, amit ha meg akarsz találni, a mosógép környékén érdemes keresned. Konkrétan a mosógépben.
A működése egyszerű: összeszeded a zoknikat, berakod őket mosni és ha a dimenziókapu nyitva van (ez elég gyakori eset), akkor amikor kiveszed a zoknikat, legalább 1, de inkább kettő (és persze különböző) átlépte a dimenziókaput és valahol a zokni világrengetegben éli tovább az életét. Neked pedig 1 vagy 2 párral kevesebb zoknid van.

elveszett zokni

Kép: Despositphotos


A zokni fogyóeszköz. Ha most belegondolsz, hogy mennyi olyan zoknid van amelyik elfogadható, használható: rá kell jönnöd, hogy ha ott teremne melletted egy csomag, akkor örülnél neki. Mindig, még Karácsonykor is.

 

 

3: Remek kiegészítő ajándék

A zokni remek kiegészítő ajándék, - főleg egy boxeralsó mellé - és még a legjobb minőségű zokni is megfizethető. Miért ne vennéd meg neki, hiszen nemrég olvastad, hogy sok zoknija van most is az "alternatív dimenzióban"?

2: Távolság

Kétféleképpen gondolkodhatsz akkor, ha „távoli ismerősnek” kell ajándékot venned. (Értsd: a keresztanyád ikertestvérének, akit egy évben egyszer látsz, karácsonykor és a nevét sem pontosan tudod, vagy a hat emelettel lejjebbi osztályon dolgozó Józsi, vagy János nevű kollégádnak)
Veszel nekik valamit, ami „jobb mint a zokni”: egy üveg bort (lehet, hogy nem is szereti a bort) vagy egy karácsonyi dekorációt (amit egy évben egyszer használ), vagy egy illatgyertyát? (amit soha nem gyújt meg, mert nem szereti az illatokat), esetleg egy törülközőt a kínairól, ami sohasem szívja be a vizet?

Vagy tutira mész és megveszel neki néhány pár zoknit ami hasznos, és örülni fog neki. 
És most megtudod miért:

1: Mert hiánypótló: a fordított pszichológia miatt.
 

Valószínűleg most azt mondod: megőrültünk, pedig nem. A zokni hiánypótló a fordított pszichológia miatt:


Akit megajándékozol, biztos, hogy nem számít arra, hogy zoknit fog kapni. Főleg Tőled. De mivel hónapok óta nem vett magának, mert miért is venne, hisz van a fiókban, vagy az "alternatív dimenzióban" ahonnan nem akar előbújni,
de reggel perceket töltött azzal, hogy megtalálja a hiányzó párját a maradék tiszta zoknijának...örülni fog a tőled kapott zokninak.

Szóval ő nem vesz magának, mert van úgyis ... Igaz, hogy némelyik lyukas, vagy felemás, de van. 
Te pedig azért nem veszel neki, mert azt hiszed hogy a zokni „vacak ajándék”.
Ő így nem azt kapja, amit tudat alatt szeretne, te pedig olyan kacatot vennél neki, amit lehet, hogy sohasem fog használni?
Miért taktikázol? A zokni JÓ kiegészítő ajándék. 

Kattints IDE a kiváló minőségű pamut zoknikért!

 

Ezennel meghirdetjük a "Fogjunk össze a Zoknilopó Manó ellen!" mozgalmat. Aki egyetért velünk, adjon egy megosztást a mozgalmunkért!

zoknilopó manó

Kép: nemkutya.com

 

 

 

 

Ha pedig valaki tudja, merre lakik a "Zoknilopó manó", akkor kommentelje ide, mert e sorok írójának is ellopta ma reggelre az egyik zokniját :)

 

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat