Cikkek - Érdekességek

De milyet vegyek fel?

2017.02.16 10:02

 

 

Milyen gatyához milyen alsógatya illik?

 

Alsógatya javaslat

Ha az előző cikk alapján már sikerült kiválasztanod, hogy melyik alsógatya illik hozzád legjobban, akkor már hátra is dőlhetsz: már csak be kell tárazni a kívánatos modellből és a gatya-kérdés egy életre letudva.
Ha így hiszed, nagyon tévedsz! Ahogy a csajoknak is van egy csomó melltartója, úgy a férfiembernek is kell 2-3 gatyatípus, ha felkészült akar lenni.

Alsógatya-illemkódex a cikkben, olvass tovább!

 

 

„Minek nekem többféle alsógatya? Úgysem látszik.”
Amennyiben te is így gondolod, álljon itt néhány sornyi cáfolat és jótanács.

Először is, el kell, hogy keserítsünk: az alsógatya igenis látszik, pontosabban fogalmazva az alsógatya akkor látszik, ha nem jó: ideális esetben valóban láthatatlannak kell maradnia.

 

Mikor válik láthatóvá, kínossá az alsógatyád?


Nyár, kánikula. Mindenki rövidnadrágban próbálja átvészelni a fülledt napot, így delikvensünk is, aki reggel magára rántotta a kedvenc bő szárú, lenge boxeralsóját. Alsógatya kilóg a nadrág alól
Csupán azt nem mérte fel, hogy rövidnadrághoz nem ajánlott olyan alsót felvenni, ami közel azonos hosszúságú vele. 

Peckesen, nézelődve sétált le kávézni a Körúton lévő kedvenc presszójába.

Nem értette miért súgnak össze megbotránkozva a vendégek, mikor letelepedett a székre és széttett lábbal olvasni kezdte az újságját.

Igen, jogosan kuncogsz. Kibújt a kis szörnyeteg a rejtekéből, és látni engedte amit nem kellett volna.

Fontos tanulsága ennek a kellemetlen esetnek, hogy shorthoz, rövid nadrághoz CSAK szűkebb fazonú és rövidebb szárú alsógatyát/boxeralsót vegyél fel. 

Jogosan tehetnéd fel a kérdést, hogy akkor mikor hordhatod a kedvenc bőszárú boxeralsódat?  Ehhez nyáron a hosszabb szárú térdnadrágot, vagy un. hálós betéttel ellátott rövidnadrágot javaslom.

 

Alsógatya feszesebb nadrág alá?

Passzosabb nadrág alá, mint pl. a farmernadrág, bő szárú alsógatyát nem javaslok, ugyanis már felvétel közben hurkába tömörülne a combodon. Ehhez ideális választás egy passzosabb, de mégsem szoros rövidebb szárú alsógatya, mint pl. a SPORT boxeralsó, de kipróbálhatod a csípő fazonú boxereket, az optikai tuningos fecskét is.

 

Öltöny alá

– bármennyire is ünnepi a viselet – ne vegyél fel selyemből készült boxeralsót, ugyanis csak idő kérdése, és az egész a nyakadba fog felcsúszni, bájos hurkákat képezve a combodon és a lábaid között. Ezek, amellett hogy hülyén néznek ki, még szorítani is fogják a „tojszlidat”. Az öltönyök alá megterveztük a kimondottan szűkebb szárú, elegáns boxeralsót, ezt érdemes választanod.
Fontos, hogy az alsóneműk esetében dobjuk el a büszkeségünket. Ha változott a méretünk, akkor ne röstelljünk nagyobb méretet választani!
Beszerezni néhány extra alsónadrágot nem különösebben nagy befektetés, nem kell rá jelzáloghitelt felvenned, a megfelelő felkészültség azonban alapjaiban változtathatja meg az életedet!

 

Válogass kedvedre: www.BOXERALSO.hu

 

Tetszett a cikk

 

 

 

Képek: Stock Fotó

 

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
 Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat