Cikkek - Érdekességek

Vásárlási tanácsok 1.

2016.12.13 07:59

 

 

Hogyan vegyünk alsóneműt az interneten?

 

 

 

LEÍRÁSA

 

 

Interneten vásárolni a világ egyik legkényelmesebb dolga, de ha nem vagy körültekintő, akkor elég rizikós is lehet.
Ha találsz egy olyan oldalt, ami megbízható minőségű terméket szállít, még tisztességes is, és érthető mérettáblázata van, azt tedd gyorsan a könyvjelzőid közé és kürtöld világgá, mert az nagy kincs. Egy ilyen oldal segítségével még könnyebb is neten vásárolni, mint élőben válogatni egy boltban.

Ebben a cikkben összeszedtük neked az internetes alsógatya-vásárlás legfontosabb tippjeit.

 

 

„Vennék én, de milyet és mekkorát?!”

Tapasztalataink alapján az internetes vásárlásnál a méret a lényeg. Először is nézd meg a mértékegységet! inch vagy cm? Vannak ugyanis olyan oldalak, melyeket magyar cégek üzemeltetnek ugyan, mégis inch-ben, vagy más ország számozása szerint adják meg a méreteket – valószínűleg azért, mert ők is külföldről rendelik a terméket, és nincs kedvük átszámítani magyar rendszerre. Márpedig a hölgyek a megmondhatói, hogy egy alsógatyánál nagyon nem mindegy, hogy 6 cm, vagy 6” a méret!

Minden esetben nézz szét az oldalon, mielőtt nekilátnál a válogatásnak! Hiába esel szerelembe valamivel, ha egyszerűen nem lehetsz biztos abban, hogy jót rendelsz – ha rossz a méret, vissza kell küldened, és a postaköltséget minden esetben te állod!

Nálunk, a boxeralso.hu-nál minden fazonra külön készített, képes, egyértelmű mérettáblázatot találsz. Itt nem kell átváltani többé, vége a kéretlen matekórának. Az a célunk, hogy te minél gyorsabban, minél egyszerűbben megvehesd a szükséges gatyákat – fölösleges utólagos macerák nélkül.

Ha nem vagy biztos a dolgodban, mérd le a meglévő alsógatyád alaposan, és annak a méretei alapján rendelj. Minden fazonnak meg vannak a maga kritikus pontjai, ezekre a részekre fordíts különös figyelmet.

 

 

Praktikus tanácsok

Hölgyeknek: ha meglepetésnek szánod az alsót, akkor csend el a kedvenc gatyáját a kedvesnek. Nézd meg a fazont, és inkább ugyanolyat válassz, így nem fogsz mellé lőni.
Nekünk, férfiaknak ugyanis fontos, hogy melyik fazon adja a legjobb tartást, vagy éppen lazaságot, melyiket részesítjük előnyben. Ha neked nem tetszik, és változtatni szeretnél párod alsónadrág-stílusán, akkor se válassz túlzottan eltérőt. Elég valószínű, hogy a bő szárú boxeralsó után nem fogja kényelmesnek találni a slip alsónadrágot, bármennyire is kiemeli az erényeit. Ne szúrj ki magatokkal: ő nem fogja szeretni és hordani, és te is vacakul fogod magad érezni ezért. De ne feledd, hogy lassú víz partot mos, és apró lépésekkel, évek kitartó munkájával eljuthatsz az álomgatyáig :)

 

Csak jó minőségű, magas pamuttartalmú fehérneműt vásárolj, de olyan oldalról, amin látszik, hogy tesznek bele energiát, és rendszeresen frissítik. Hasznos, ha a webshopnak van működő ügyfélszolgálata, és szükség esetén megkérheted őket, hogy segítsenek választani.

Ha karácsonyra rendeled, akkor ne hagyd az utolsó pillanatra! Közbejöhet bármi nálad is, a boltnál is a karácsonyi hajtásban, és akkor csak az idegeskedésre fogsz emlékezni az átadás előtti időszakból, nem az örömteli várakozásra.

A házhoz szállítás jó móka, de a legtöbb futárszolgálat csak munkaidőben szállítja ki a megrendelt termékeket. Ha üres a lakás munkaidőben, akkor rendeld a munkahelyedre, vagy olyanhoz, aki át tudja venni. Ha ez nem megoldható, akkor válaszd a csomagautomatás kiszállítást – a legtöbb bevásárlóközpontban már vannak ilyen automaták, oda kiviszik a csomagot, és te bevásárlás után csak felkapod – alig pár másodperc a gatyavásárlás:)

Ha a fenti tanácsokat betartod, és megbízható webáruházból vásárolsz, akkor biztos, hogy a gatyák is olyanok lesznek, amilyenekről álmodtál!

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kérlek kattints ide!

 

 

 

Még több érdekesség

 

 

Képek: Pixabay; Desktopwallpapers4; Ingimage