Nem csak nőknek...

Nem csak nőknek...

2016.02.22 14:22

 

Na de mi van a férfiak alsónadrágjában?

 

 

Óriási különbségek vannak egyes férfiak fehérnemű-viselési szokásai között, és nem csupán a fazont tekintve! Egyre gyakoribb az ápolt, igényes férfi, ám a fórumokon panaszkodó nők szerint megdöbbentő igénytenség is előfordul az erősebbik nemnél (is).

Atyagatya!

A párkapcsolatban élő nők egy része panaszkodik, hogy a férje, kedvese elhanyagolja magát, mások örömmel veszik tudomásul, hogy a szülői házból hozott szokások megegyeznek az ő elvárásaikkal. Mert bizony alsónadrág-viselési szokásainkat a szocializáció befolyásolja leginkább!

Milyen gatyát hordott a családfő? Milyen gyakran váltotta azt? Milyen gyakran fürdött? Megtanította-e ő (vagy az édesanya) a kisfiát arra, miként kell ápolnia a hátsó fertályát és nemi szervét? Ezek a tényezők döntő fontosságúak, mert bár a férfi (főleg a szerelmes férfi) még csiszolható, ám a régi berögződéseken nem könnyű változtatni.

 

Az ápolatlanság tiszteletlenség!

Egy fórumbejegyzés:

18 éven felülieknek!"De az a nő is hibás, aki mindezt eltűri tartósan. Mélyen lehangol ez az igénytelenség.

Ha másként nem, hallomásból tudunk olyan férfiakról, akik nem cserélnek naponta alsógatyát. Örüljünk neki, ha a mi párunk nem ilyen, de bizony vannak, akiken egy hétig is ugyanaz a gatya van, a viselés nyomaival együtt.

Pedig az intim higiéné a férfiaknál ugyanolyan fontos, mint a nőknél. A nem kellően tisztántartott „hátsó” vagy az alsónadrágra tapadó szennyeződés irritációt, gyulladást, viszketést, gombásodást okoz.

Fórumbejegyzés:"Emlékszem, gyerekkoromban falun nyaraltam egy velem egykorú kislánynál. Este birkóztunk a szülei franciaágyán. Egyszer valami förtelmes bűzös dologra hemperedtem, de olyan volt a szaga, hogy a szemem is könnybe lábadt tőle. Felugrottam, mi ez? Mi lenne? Édesapa pizsamája! - mondta ő. Szerintem évek óta hordta mosás nélkül. És még panaszkodott, hogy a felesége frigid, soha nem kívánja a szexet. Na, elképzelem, ha ilyen szaggal valaki hozzám bújna, azt se tudnám hova meneküljek.

Alsónadrág típusok

Ahogy kisfiúból kamasz, majd férfi válik, a nemi szervek is nőnek, így egyre bővebb alsónadrágra van szüksége ahhoz képest, hogy kisgyermekként még szűkebb, a lány bugyihoz hasonló alsónadrágot hordott. Kamaszként a családi szokásoktól, az egyéni igényektől, esetleg a divattól, az apától vagy a bátytól ellesett mintától függően vált bővebb alsónadrágra.

Alsónadrág tipusok

Vannak férfiak, akik a hagyományos »Katt ide«, szűkebb, feszesebb gatyát kedvelik, mert az jobban tartja a herezacskót, a péniszt, így nem lóg, nem lengedezik össze-vissza, leülésnél, nagyobb mozdulatokkor nem kell igazgatni, mert a gatya tartja a "csomagot" - ez például sportolásnál is előnyös lehet.
Ez a fajta alsó ráadásul optikai tuning is lehet, mert kidomborítja a nadrágot - ami persze egyes esetekben előny, máskor kifejezetten hátrány! Ám használatakor könnyen megizzad a nemi szerv környéke, ami szélsőséges esetben szagos, büdös is lehet, olyan "kanszagú" - ezért különösen fontos a rendszeres tisztálkodás és csere. Ráadásul a rendszeresen (évekig) szűk alsóban járó férfiaknál meddőségi problémák léphetnek fel, mivel a herezacskóknak optimális esetben a normál testhőmérsékletnél körülbelül 2 foknál kellene hűvösebbnek lennie ahhoz, hogy hatékonyan termelhessenek életképes spermiumokat.

A bokszer vagy másnéven boxeralsó »Katt ide« fiatalosabb stílus, mégis egyre hagyományosabbnak tűnik.
Előnye, hogy nem kell hozzá vékonynak lenni, sörpocak vagy nagyobb fenék esetén sem szorít. Viszont épp a tágassága az egyik hátránya: lengedezni hagyja a "szerszámot", szűk nadrágokban pedig felcsúszhat, felgyűrődhet, elcsavarodhat.

 

Fórumbejegyzés:

18 éven felülieknek! "Az még hagyján, hogy becsúszik! Az nagyobb probléma a férfiak számára (szerintem), ha a gatyó bevág a zacsiba pont a 2 golyszli között. A másik, amikor összegyűri a pinokkiót."
"Minden férfi pontosan ismeri azt a kellemetlen érzést, amikor az alsógatya félrecsúszik és a farpofák közé szorulva igyekszik kényelmetlenséget okozni viselőjének. Ilyenkor muszáj megigazítani, az ehhez szükséges kézmozdulat viszont az illemkönyvekben sajnos a 'Mit ne tegyünk társaságban?' címszó alatt szerepel."

Létezik a bokszerek szorosabb változata  is, ez megpróbálja a legjobbat kihozni a két előbb említett típusból, mivel fel tudják venni teltebb férfiak is, mint a hagyományos bokszert, viszont nem engedi lengedezni a nemi szervet. 

A férfitanga nagyon megosztja a női és férfi tábort. Nem túl férfias viselet, bár egyes nők igen szexisnek találják. Az biztos, hogy a nadrágon nem okoz sehol felgyűrődést, nem tűnik át a gatya korca a nadrág szövete alól. Ám ennek is az a hátránya, mint a hagyományos alsónak: a heréket odaszorítja a törzshöz, ez pedig nem tesz jól a spermiumképződésnek. Mivel állandó szorításban, melegen tartja a péniszt, a napközbeni, spontán merevedést elősegíti ez a változat. Hogy ez jó vagy rossz? Azt döntse el mindenki maga.

Bármilyen fazont választunk (akár férfiként magunknak, akár nőként a partnerünknek), jó anyagú, nedvszívó pamutból készültet keressünk, és nagyon figyeljünk oda a helyes méretre!

Keresd a 100% pamut alsónadrág, pamut bokszer vagy boxeralsó emblémával ellátott termékeinket:www.BOXERALSO.hu

Tanács - férfitól férfinak

Egy ilyen témával foglalkozó topikban olvasható az alábbi, talán sok férfi számára megfogadható jó tanács - bár némelyeknek kissé furcsának tűnhet.

"Használjatok nedves intim kendőt, valamint töröljétek meg a fütyülőtöket pisilés után Wc-papirral. Ezt a legjobban úgy lehet megtenni, hogy nem a piszoárban, hanem a rendes vécében (szeparéban) pisilsz... Nagyon jó módszer a mosdónál való megmosás is, (mondjuk ez kivitelezhetetlen nyilvános illemhelyen). Tiszta vízzel, nem szappannal, az ugyanis lemossa a védő faggyúréteget..."

Az eredeti cikk szerzője: Kéky Kira

http://www.hazipatika.com/eredeti cikk

 

 

Tetszett a cikk

 

 

 

Még több érdekesség

 

 


Képek: Dreamstime.com

 

 

 

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat