Cikkek - Érdekességek

Fehérnemű vásárlási szokások

2016.09.22 06:20

Ki viseli a nadrágot? És ki veszi?

Vásárló nő

 

A boxeralso.hu webáruház – mint a neve is mutatja – elsősorban férfi fehérneműkkel foglalkozik, vásárlóink között mégis rengeteg hölgy akad.
Amikor ennek az okait kerestük, érdekes dolgokra bukkantunk…

Olvass tovább, és lerántjuk a leplet a fehérnemű-vásárlási szokásokról!

 

Ki vagy Te, ki e szöveget olvasod?

 

Egy férfi, aki azért van az oldalon, hogy boxeralsót vegyen magának?

Egy férfi, aki a kedvesének keres tangát?

Vagy egy nő? Akit a bugyi-kínálatunk érdekel?

Vagy az a nő, aki a párjának, pasijának veszi meg a gatyákat?

Kis fehérnemű-vásárlási statisztika

Amikor elindítottuk a boxeralsó webáruházunkat, akkor még naivan azt gondoltuk, hogy itt férfiaknak fogunk férfi fehérneműket kínálni. De tévedtünk!
Már az első időszakban észrevettük, hogy a szállítási címeknél gyanúsan sok női név szerepel. Vajon mi lehet ennek az oka? Megirigyelték a csajok a viseletünket? Nem mintha sajnálnánk tőlük, egy formás test egy boxerrel igazán kívánatos látvány tud lenni, de hogy ekkora az érdeklődés…

Néhány férfitársunkkal megbeszélve a kérdést a homlokunkra csaptunk:
a csajok nem maguknak vásárolnak! :) Valahogy sok családban, háztartásban a nő az, aki vásárol az egész családnak: ételt, ruhát, fehérneműt.

bevásárlás - ILLUSION FEHÉRNEMŰ

Amíg kicsi a fiúgyerek, addig természetes, hogy anya veszi a gatyákat , kamaszkorában még nem olyan nagy kaland, és sokszor a felnőtt férfiak is kapnak egy-egy csomag gatyeszt. Ahogy kiröppen a férfi az életbe, és összeköltözik a kedvesével, a nő sokszor átvállalj a feladatot. Ha már úgyis a fehérneműboltban jár, vagy online soppingol, akkor a bugyik mellé bedob egy-egy alsógatyát is a kosárba, mert miért is ne? Praktikus, egyszerű megoldás, ráadásul sok nő szereti kiválasztani, hogy mit viseljen álmai férfija.

De mi a helyzet fordított esetben?

 

Szoktak a férfiak fehérneműt venni hölgyeiknek? 

 

 

fehérnemű

Férfiak és a szexi fehérneműk

Természetesen ez is előfordul, bár az erősebbik nem esetében általában nem a praktikum dominál: mi nem a mindennapi, kényelmes darabokra csapunk le, hanem inkább a szexisebb modelleket keressük, mert… mert csak. Az okot nyilván mindenki tudja :)

Ám mi teljesen másképp vásárolunk, mint a nők: nincs a fejünkben komplett adatbázis a hölgy preferált modellekről, színekről, a méretekről meg pláne fogalmunk sincs. Mekkora bugyi az ideális? A 34-es vagy az M-es a nagyobb? Miért van a melltartókon szám is és betű is? Mekkora méretet takarhat a „pont tenyérbevaló”?

A női fehérnemű csupa izgalom, megoldandó rejtély – talán ezért van, hogy a legtöbb férfi hagyja, hadd vásároljanak csak a nők.

 

kacsintNo meg aztán szeretjük is, amikor belibbennek a hálószobába egy-egy újabb meglepetéssel! 


szexi fehérneműk

szexi fehérnemű

 

Szerző: Nagy Tímea - birge -

www.webszovegek.hu

fotó: Pixabay, Printerest, Freeimages