Új jelszó kérése

Az alábbi szállítási költségek csak az Egyéni vásárlókra érvényesek!


POSTA:

Csomagautomata:        600.-Ft ⇐ ⇐

Postán, MOL kúton, COOP boltokban átvétel:                        660.- Ft

Postai házhoz szállítás: 660.- Ft

Az árak előreutalás és kiscsomag esetén érvényesek.

 

Utánvét esetén +400.- a fizetési költség

 


 

10.000.- feletti vásárlás esetén

minden szállítási mód

INGYENES!


 

Ha Ön KERESKEDŐ, a kiszállítási árakat akkor látja csak, ha bejelentkezett a kereskedői felhasználó nevével, majd IDE--> kattint.

Fogyasztó Barát

Fogyasztó Barát Honlap

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Ajándékozási ajánlatunk

Partnereink

Hírlevél

SSL2

 

Fogyasztó Barát

 

Cikkek - Érdekességek

2016.11.24 08:46
Alsógatyával, vagy nélküle?

 

Fehérnemű nélkül... pro és kontra

Gatya nélkül

fotó: Ingimage


Van-e élet alsónemű nélkül? Ezt a kérdést biztos, hogy a brit tudósok is kutatják. Mivel még nem jöttek ki az újabb, iszonyatosan hasznos tanulmányuk végeredményével, ezért elgondolkoztunk mi ezen a húsbavágó kérdésen.

 

 

A legtöbben a nap nagy részében alsóneműben vagyunk, és ez teljesen természetesnek tűnik. Pedig ezzel nem mindenki ért egyet: vannak olyan vélemények, amelyek azt tanácsolják, hogy legalább éjszakára hagyjuk szabadon a dolgokat. Vagy – ha végképp nem tudunk alsónemű nélkül aludni – legalább ne szorosat, és ne műszálasat viseljük éjszaka. Így legalább néhány órára megszabadulhatunk a gombák és a bőrirritáció fenyegetésétől.

 

Érvek a gatyátlanság mellett

Más vélemények a férfiak anatómiájára hívják a figyelmet. Azt mondják, nem véletlenül került a férfi testén kívülre a szaporító szerve, fontos hogy szabadon és viszonylagos hűvösben legyen. Ezek a vélemények egyenesen károsnak ítélik az olyan alsóneműket, amelyek nem hagynak szabad mozgásteret. Az ilyen, nagyon szoros alsónemű elszoríthatja a mellékherét, a heréket pedig túlságosan hozzányomja a testhez és így a saját testünk hője melegíti fel azokat. Ha a herék túlságosan felmelegednek, romlik a bennük tárolt spermiumok minősége, így a gyermek nemzése kisebb eséllyel valósulhat meg.  Ezen vélemények szerint, tehát ha a férfiaknál, ha csak az élettani oldalát nézzük, előnyösebb lenne, ha nem hordanánk alsóneműt. Kevesebb lenne a gombás fertőzés, a bőrbetegség, és talán több lenne a boldog Apuka.

 

Érvek a gatyaviselés mellett

Azonban ennek is, mint mindennek van egy másik oldala is: az alsónadrág nem-viselése kellemetlen és nagyon fájdalmas is lehet. Gondolj csak bele: a kapkodva és figyelmetlenül felhúzott cipzár fogai közé keveredett szőrszál, vagy bőrdarabka kétségkívül elrontja az ember napját. cipzár becsípheti
Alsónadrág nélkül a véletlenül lent felejtett, vagy lecsúszott sliccek is sokkal kellemetlenebbek lehetnek, nem is beszélve arról, hogy egy-egy farmernadrágban eltöltött nap után nem lenne köszönet az érintésben. A farmer anyaga ugyanis annyira merev, hogy jelentősen kidörzsöli az ember altestét, így a járás, ülés is kényelmetlen lehet, az esti hancúrról nem is beszélve.

 

 

Alsónadrág és a higiénia

Tételezzük fel, hogy minden férfi tiszta alsónadrágot vesz fel minden nap, így minden áldott napon a lehető leghigiénikusabb környezetet biztosítja a nemi szerveinek. Szükség is van erre, hiszen a természetes izzadáson, és egyéb folyamatokon túl a férfi alsónadrágjában egyéb kellemetlenségek is előfordulnak: bizonyára ismerős az a helyzet, amikor hiába próbálod a lehető leghigiénikusabban intézni a dolgokat, egy-egy csepp vizelet mégis átnedvesíti a boxeralsót. Képzeld el, ha mindezt a nadrágodnak kellene felszívnia, és utána másnap, vagy harmadnap is azt vennéd fel! Az alsónadrágnak ugyanakkor védelmi szerepe is van: extra védvonalat képez a nadrág alatt, így segít visszaverni a fertőzések, baktériumok, vírusok támadását, és megőrizni a férfiember egészségét.

A fent felsorolt érveket és ellenérveket áttekintve a következő eredményre jutottunk: a legegészségesebb, ha minden férfi tiszta pamut, bő szárú boxernadrágot visel! Ugyanis a pamut alsónemű viselésekor a levegőzés megoldott, így bőrirritáció és bepállás is kizárt. A bő szárú alsónadrággal pedig a herék túlzott felmelegedésének problematikáját oldjuk meg. Ugye milyen csodálatos?

 

 

Ha egyetértesz a cikkben leírtakkal, kérlek kattints ide!

 

 

 

Még több érdekesség

 

 

Képek: Pixabay; Ingimage

 

Webáruház készítés