Cikkek - Érdekességek

Vicceset vagy szexit?

2016.10.04 16:35

 

 

Milyen fehérneműt vegyek fel az első alkalomra?  Vicceset, vagy szexit?

 

vicces bugyiszexi bugyi

 

 

Megismerkedtél valakivel, de még nem jutottatok el az ágyig? Épp itt az ideje, hogy alaposabban is megismerjétek egymást? Bizonyára mindketten izgatottan készültök az első alkalomra, és elgondolkodtatok már azon, hogy milyen fehérneműben tetszenétek legjobban a másiknak.

Vicces, vagy szexi? Extravagáns, vagy hétköznapi?

Ez a cikk segít! Fehérnemű-kalauz nőknek és férfiaknak.

 

 

 

kézen fogva

Az első együttlét kiemelt fontosságú egy pár életében: ekkor derül ki, hogy az ágyban is olyan jól megértik-e egymást, és lesz-e közös jövőjük. Mert legyünk őszinték, bármennyire is jó közösen moziba járni, vagy kézen fogva sétálni a naplemente felé, azért mégis a szex a párkapcsolat igazán finom fűszere!

 

Az első alkalommal pedig mindkét fél megpróbálja lenyűgözni a másikat: nagyobb gonddal szőrtelenít, alaposabban tisztálkodik, és igen, a fehérnemű-választásra is jobban odafigyel.

 

tükör előtt ábrándozik

Hosszan áll a szekrény, vagy a fiók előtt, és azon gondolkodik:

- Melyikben mutatom legjobb formámat?

- Melyik darabban fogok neki a legjobban tetszeni?

- Nem leszek-e túl provokatív benne?

(...De hisz az akarok lenni!)

 

Fehérnemű-választás az első alkalomra: általános tippek

Bizonyára mindenkinek egyértelmű, hogy a fehérnemű legyen tiszta, lehetőleg nem túl régi, és kifogástalan állapotú. Szó sem lehet kinyúlt, megfakult, beszürkült darabokról! Bár a pillanat hevében talán nem fog a másik fél alapos vizsgálatot tartani, de talán mondani sem kell, hogy milyen üzenetet közvetít az igénytelen, vagy – horribile dictu! – foltos példány. Egy kínos szennyeződés pedig akár el is ronthatja az egész estét…

Ezért nagyon fontos, hogy az aktus előtt megfelelően tisztálkodjunk, és megfelelően tiszta fehérneműt viseljünk.

Fontos a fehérnemű anyaga is: az első alkalom előtt mindenki ideges picit, az este során némi izgalom és feszültség várható, ezért elég nagy a valószínűsége, hogy mindkét fél izzadni fog itt-ott. Érdemes olyan fehérneműt választani tehát, ami megfelelően szellőzik, az izzadtságot felszívja, vagy elvezeti, gyorsan szárad, és nem zárja magába a kellemetlen szagokat. A 100% pamuttal nem lehet mellényúlni, hölgyeknél a csipke is praktikus, jól szellőző viselet, a műanyag, poliészter anyagokat viszont lehetőleg kerüljük! (Ezeket egyébként higiéniai és bőrbarát-okokból amúgy is érdemes távol tartani a fehérneműs fióktól…)

Vicces, vagy szexi legyen a fehérnemű az első alkalomra?

Megosztó kérdés, főleg az első alkalommal… és nincs is rá általánosan adható válasz. A másik felet, a kapcsolatotok jellegét neked kell ismerned, te tudod, hogy egy latin szeretővel, vagy inkább egy kedves humoristával töltöd az éjszakát.
Bár számtalan poénos gatyó közül lehet választani a Boxeralsó Webáruházban is, mi mégis inkább azt javasoljuk, hogy a szexis, vagy akár a kényelmes vonalon érdemes mozogni: egy poén félresikerülhet, és nem mindenki érti jól, ha a másik fél nevetni kezd, amikor meglát fehérneműben. A kényelmes – ha egyben igényes is – jobb választás lehet, hiszen ha nem vág, szúr, nincsenek rajta félreérthető minták, akkor nagy meglepetéseket nem okozhat, legalább eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódni az est folyamán.

A szexis pedig – egy szexis helyzetben – soha nem rossz választás!

Fehérnemű választás férfiaknak

Boxer vagy fecske? Slip, vagy retro? Nehéz kérdések, ugye?
A válasz a testalkatodtól és… khm… a belevalótól függ.

 

Rövidszárú boxeralsó

Egy feszülős boxer a legtöbb nő szerint nagyon szexi minden férfi testen. Aki nem kedveli a passzos alsókat, azoknak a laza-bőszárú boxeralsó az ideális. Az "elegáns alsónadrágokat" a fiataloktól az idősebbekig minden generáció kedveli, a fecske gatyákat pedig azoknak ajánljuk, akik a „csomagot” szeretnék impozánsan kiemelni.

Alapvetően az a legjobb, ha ismered, hogy mi áll jól neked, és olyan alsógatyát választasz, amiben jól érzed magad. Ne feledd, hogy az este folyamán a gatyában bizonyos dolgok fognak történni, így fontos, hogy olyan legyen a modell, amiben elvagy pár percig feszengés és kényelmetlenségek nélkül!

 

 

Kerüld az extrém, leopárdmintás, vagy tanga fazonú megoldásokat, kivéve persze, ha biztos forrásból tudod, hogy a partnernek éppen ez a zsánere.

 

 

Fehérnemű választás nőknek

„Ha a nő bugyija és melltartója összeillik – akkor azt a szexet nem te döntötted el” – hangzik el az örökbecsű bölcsesség férfikörökben. És ezzel le is lehet nyűgözni minket: ha látjuk, hogy a kedvünkért odafigyeltél arra, hogy mit veszel ki a fiókból, az nálunk már fél siker! Persze egy szép női test melltartóban és bugyiban már önmagában is fél siker…

 

A hölgyek esetében is fontos, hogy a fehérnemű olyan fazon legyen, amit már felpróbáltál, és jól áll: ha kell, a push-up nagyít, a merevítő tartást ad, a tanga a fenékformát tunningolja, egy francia bugyi a csípővonalat teszi észveszejtővé.

 

Lehet kényelmes, vagy szexi csipkés, de ha az utóbbit választod, akkor tölts el előbb egy pár órát a fehérneműben: kellemetlen, ha vacsora folyamán végig feszengsz, mert szúr a bugyi, vagy ha a melltartó dekoratív mintái átütnek a gyönyörű blúzodon.

Összességében mindkét nem számára elmondható, hogy mindig olyan fehérneműt válassz, ami kényelmes, és kicsit szexi: az első alkalom izgalmas idegességét nem érdemes tovább fokozni azzal, hogy kényelmetlen alsóneműt viselsz.
És amikor lekerülnek a ruhák, akkor úgyis egymás testével lesztek elsősorban elfoglalva: még annyira új és izgató lesz minden, hogy utólag talán nem is emlékeztek arra, milyen fehérneműt dobtatok a padlóra…

 

Ha tetszett az írásunk, kérlek oszd meg a többiekkel is!

 

 

Még több érdekesség

 

 

fotó: Printerest

 

Fotó: Printerest.com