Cikkek - Érdekességek

Szexis fehérneműk Mikulásra

2016.12.07 07:08

 

 

Szexis fehérneműk Mikulásra

 

Mikuláslány

 

 

Szexi rénszarvasos, vagy bohókás Télapós? Bizony, már a fehérneműek között is találkozhatsz egyre vadabb, és viccesebb karácsonyi témájú darabokkal! Kinek ajánljuk őket és milyen hatással lehet a párkapcsolatotokra?

 

 

Fekete és fehér boxer, egy régről maradt fecske (“ki tudja jó lesz az még” alapon), egy piros szívecskés, (még az exedtől kaptad), egy hihetetlen aranyos, ám de fájdalmasan gusztustalan macis, amit anyukádtól kaptál születésnapodra, és persze néhány laza, már rövidnadrágnak is minősíthető, térd középig érő alsónadrág. A legtöbb férfi szekrényében megtalálhatóak ezek az örök darabok.

És a nőknél? Szuper cuki (jó, de ciki) mikiegeres melltartó (“tudom, hogy gáz, de annyira aranyos” elgondolásra hivatkozva), egy hihetetlenül dögös fekete “éjszakai csábító hercegnő” fehérnemű (amit egy évben egyszer, ha előveszel, mert kényes a mosása), egy kissé szakadt bézs darab, ami a kinézete ellenére nagyon kényelmes, és jól jön, ha nincs több tiszta fehérneműd.

Minden gardróbnak megvan a maga szépsége és esetleg a szégyene, de ne aggódj, egy Mikulásos fehérnemű nagymértékben javíthat az alsónemű állományod minőségén!

Miért is olyan jó választás egy őrült Mikulásos darab, avagy miért kell neked is legalább egy, akkor is, ha valójában nem kell?

 

 

3+1 érv, hogy miért kell Mikulásos fehérnemű:

 1. Mert köztudottan csak az kap némi csokit a csizmájába a párjától (azok, akik hisznek a Mikulásban, ők természetesen a Télapótól), akinek van egy ilyen darabja!
 2. Mert egy ilyen hatalmas rénszarvasorr, vagy Mikulás szakáll minden szőrtelenítés-beli hibát, esetleg hiányosságot eltakar. Viselési helytől függően persze.

 3. Mert ha esetleg elfogyott a tiszta alsód (és a szakadt bézs is kidobásra került), akkor életmentő lehet reggel, miközben rohansz a munkába. Ilyenkor persze a hölgyeknek nem javasoljuk a túl rövid szoknyát, vagy az extra módon dekoltált felsőket, nehogy kikukkantson a kis Rudolf. Uraim, ti pedig okvetlenül fűzzetek be egy övet a nadrágotokba, ha nem akarjátok, hogy a főnök rákérdezzen, miért lóg ki annyi fehér szőr a gatyakorcból!

 

3+1. Csak.
Mert viccesek és jókedvre deríthet mindkettőtöket!

Mikulásos fehérnemű pro és kontra

Senkinek nem ajánljuk, aki nem akar egy jót nevetni, vagy nem kívánja megmutatni humoros és lenyűgözően kreatív oldalát. Mikulásos boxer Mindenkinek ajánljuk, aki már nem hisz a Mikulásban, helyette inkább maga szeretne azzá válni, aki nem fél attól, hogy a párjával egy őrült (de lehet, hogy szex helyett inkább nevetésben gazdag) éjszakát töltsön el. Azoknak, akik az unalmas hétköznapi gönc helyett inkább Rudolf a rénszarvas, nem túl sokat takaró, kihívó, piros nóziját viselnék… Csak, hogy teljes legyen a “jelmez”, az utóbbihoz mi egy szép színes égősort is javaslunk a testedre, ami szimbolizálhatja a szánhúzó hámot. Azért ne essetek túlzásba fiúk! Az illúziórombolás elkerülése végett, ne kössétek magatok után az egyik kövér haverotokat fehér szakállban, mintha az a szánban ülő Mikulás lenne...

 

 

3 dolog, amit semmi esetre se tegyél egy Mikulásos fehérneművel

 • Soha ne vedd fel a haverok előtt!
  Hogy miért? Mert biztos, hogy azonnal előkapják a telefonjaikat és legalább négy különböző szögből megörökítik, hogy milyen jól is áll neked. És ha már fényképük van róla, akkor azt bátran meg is osztják a többiekkel… azokkal is, akikkel nem biztos, hogy szeretnéd. Milyen szép is lenne, ha a kép alá kapnál egy kommentet anyukádtól, a facebookon: “Jól áll kisfiam, csak vigyázz, meg ne fázz benne. Puszi, Anya”

 • Ne hord rendszeresen!

  Kösd az ünnephez, vagy különleges alkalmakhoz a felvételét, máskülönben el fog veszni a varázs… de lehet, hogy vele együtt a párod is. :D

 • Ne vedd fel napközben!

  A Mikulás is csak este érkezik. Ha nappal jönne, akkor bizony lebukna. Ez veled is előfordulhat, ha napközben viseled. Mikor máskor csengetne a postás, vagy a szomszéd, ha nem akkor, amikor te éppen próbálgatod az új szerzeményed?

Mikulásos boxer nadrágtartóval

 

Gyerünk fiúk, lányok! Legyetek egy kicsit őrültebbek és rendhagyóbbak! Nincs annál unalmasabb, mint amikor a Mikulás csak virgácsot hoz december 6-án. Szerezzétek be a nektek legjobban tetsző ünnepi fehérneműt, és idén töröljétek el a sémákat. Az biztos, hogy a virgács és a mogyoró nem nektek valóak, ha szeretnétek kicsit kitűnni a tömegből. Mi mindenképp ajánljuk őket, akkor is, ha ez ciki, mert mosolyt csalnak mindenki arcára!

 

 

szerző: Nagy Tímea -birge-

www.webszovegek.hu

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kérlek kattints ide!

 

 

 

Még több érdekesség

 

 

Képek: Pixabay; Desktopwallpapers4; Ingimage