Cikkek - Érdekességek

Szexi megoldás a kidörzsölt combok ellen

2017.07.20 08:48

 

 

Hölgyek figyelem!

 

Mit tehetsz nyáron a combjaid kidörzsölődése ellen?

 

combok kidörzsölődése

Foto: Printerest

 

A szép fehérnemű mellett a szoknya, a könnyű ruhácska hangsúlyozza ki igazán a nőiességet, a szép női testet. De sokan nem tudják, hogy van akinek e ruhadarabok viselése fájdalmas is lehet. Akinek egy picit is vastagabb a combja, annak a szoknya alatt összeérhet, összedörzsölődhet a lába, ami a melegben nagyon kellemetlen, fájdalmas lehet. 

Szerencsére van egy szuper és szexi megoldásunk, amivel elkerülheted ezt!

 

 

Itt a nyár és a hölgyek végre előveszik a szebbnél szebb, rövidebbnél rövidebb szoknyácskájukat. A férfiak és nők egyaránt várták ezt a pillanatot, hiszen végre megmutathatják csodás alakjukat (na és végre elhagyhatják a kényelmetlen, zárt nadrágokat). Csakhogy a szépségnek, gyakran fájdalmas ára van.

 

 

Probléma, amiről nem beszélünk: a combok kidörzsölődése

Ahány nő, annyi alak: vannak vékonyabbak, és teltebbek … van akinek összeérnek a combjai, van akinek nem. A férfiak egyaránt szeretik mindkét testtípust, de nem is gondolják, hogy milyen kellemetlen lehet a nőknek a combok dörzsölődése. Nyáron - amikor a nadrágokat kisebb-nagyobb szoknyák váltják fel - az összeérő izzadó combok minden lépésnél dörzsölik egymást, ez egy idő után kipirosodhat, sőt ki is sebesedhet.
A nők a férfiakkal ellentétben nem ülhetnek terpeszben, hogy ne érjenek össze a combjai, még akkor sem, ha kínzó fájdalmat érez. A nők némán tűrnek.

 

 

Fantasztikus és szexi combvédő a kidörzsölődés ellen

Száras bugyi

A combok kidörzsölődése nem csak a nőknél fordul elő, sok férfi is küzd ezzel a problémával. Nekik a száras boxeralsókat szoktuk ajánlani, ahogy erről már a múltkori cikkünkben is írtunk.
Száras bugyikat gyártanak a nőknek is, de ez a divatja múlt, nem szexi ruhadarab. Meleg is, másrészt pedig egyáltalán nem nőies, főleg nem szoknyával.

 

 

Most van egy jobb megoldásunk!

Mostantól a webshopunkban megtalálod az egyedi, szexis, csipkés combvédő pántot, amivel megelőzheted a combjaid dörzsölődését.

ILLUSION COMBVÉDŐ
A combvédő elasztikus pamutcsipkéből készül, egyszerűen felhúzható, rugalmas és passzentos. Így ha egyszer felvetted, a helyén is marad. Felszívja az izzadtságot és védi a combjaid belső felületét. Nincs több combdörzsölés, több irritáció, több fájdalom.
Összeérő combjaid miatt rettegtél a szoknya és a ruha viselésétől nyáron? Többé nem kell. Az elegáns ILLUSION® combvédő pántokkal minden olyan ruhát viselhet, amire vágysz, a lehető legkényelmesebb módon.

Szép, sőt egyenesen szexis, akár egy combfix: garantáltan megőrjít minden férfit. Egyenlőre „testszínű” és fekete színben kapható.Hogyan rendelj csipkés combvédőt?

1. Állj fel, és mérd meg a combod körméretét azon a ponton, ahol a combvédőt viselni szeretnéd majd. A centit kényelmesen, ne túl szorosan tekerd a combodra.

2. Mérd meg a combodat még egyszer, ezúttal vedd egy kicsit szorosabbra a centit, hogy picit érezd, hogy szoros. Ne túlságosan vagy fájdalmasan, épp csak egy picit:)

3. A két szám különbségét oszd el kettővel, amit utána hozzáadsz a kisebb mérethez – ez alapján válaszd ki a méretedet! pl.:

* lazán mérve 72cm a combod ahol hordani szeretnéd,
* picit szorosabban mérve pedig 69cm.
* 72-69= 3; 3:2=1,5
*Keresd meg a 70,5cm-es javasolt méretet - ha határeset (mint ebben az esetben), akkor inkább a nagyobb méretet javaslom - : XXL méret

4. A visszaigazoló emailben jelezni fogjuk, hogy benne vagy-e az első 20-ban, és hogy mi a teendőd ezután.

5. Viseld egészséggel, és ne felejtsd el megírni nekünk, hogy tetszett: jó így, vagy változtassunk rajta?!

Kattints ide és rendelj most!

Ha kérdésed van, hívd a

hívjál bennünket a 06302966678-as számon

telefonszámot.

Mobilról kattintva azonnal hívható!

 

 

 

Tetszett a cikk

 

 

Képek: Despositphotos

 

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat