Blog

Milyen alsónadrágot hordjon a fiúgyerek?

2017.09.02 18:36

 

 

Miben érezheti magát cikinek a nagyfiad?

 

kigúnyolják

Foto: Depositphotos.com

Bugyit vagy boxert, szűk szárút vagy bőszárút? Azt hihetnéd, hogy ez nem egy fajsúlyos kérdés...

Bár mi szülők hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy jobban tudjuk, hogy mit kell hordania a gyereknek, de a divat vagy a barátok ízlése sokszor keresztbe húzhatja elképzeléseinket. 

Miért gondolod, hogy kamasz fiadra a pókemberes alsónadrágot kell megvenned? Milyen veszélye van az ilyen alsónak a fiad egójára?

 

Mit szeretnek a srácok?

„A bugyi a kislányoknak való!”- tiltakozott az egyik ismerősöm kisfia a múltkor felháborodottan. Még alig iskolás, de már határozott elképzelése van arról, hogy milyen alsógatyát visel a férfinem. Egy kis faggatózás után kiderült, hogy véleményét osztálytársai befolyásolták. Tesi óra előtt az öltözőben kinevették a pókemberes fecskealsója miatt, amikor egy (kicsit gonosz) kissrác azt kérdezte tőle:

"...te még bugyit hordasz?...”

A gond, tipikus: mivel te még 13 évesen is „kissrácnak” gondolod a fiadat (hiszen alig pár éve még cumisüvegből itattad és a pelusra jó volt a pókemberes bugyi) addigra ő már nagysrác lett, 170 centi magas, sportol és nézi a csajokat, de még mindig mintás gatyeszt vennél neki. Pedig ő már "PASI" szeretne lenni.

alsógatya


Ugyanez előfordulhat a lányodnál is: amikor 15 évesen még nem hordhat tangát, mert az olyan nem helyes… igaz? De te mit is csináltál 15 évesen?

Bizonyos szülők azt hiszik, ha pici gyermekkorban mintás alsógatyeszt adnak a kisfiúra, akkor iskolás korban is olyat kell hordania a gyereknek. De mint látjuk, a legjobb szándék ellenére balul sülhetnek el a dolgok. Kimondhatjuk, hogy már ebben a korban is követni kell a divatot, a trendit.

 

 

Trendi alsónadrágok kisfiúknak

Félreértés ne essék, senkit nem akarunk lebeszélni a fecskéről. FIÚ ALSÓGATYATudjuk, kérdőívvel teszteltük, hogy a pasik 49%-a ezt a klasszikus fazont preferálja. Tudjuk azt is, hogy push-up hatása van, vagyis nagyobbnak látszik ami benne van. Ez a kisfiúknál alighanem még nem téma, ezért is lehet, hogy kicsit cikinek és lányosnak tartják ezt a gatyeszt. Majd később rájönnek, hogy sok előnye van ennek a fazonnak. kacsint

Ha a fiad a fecskét szereti, ne beszéld le róla, csak vegyél neki minőségi, férfias alsót. Itt 5 színben is találsz.

És itt az igazi kedvenc!

 FIÚ PASSZOS BOXERALSÓ

Ha pedig fiad aktív sportoló, vagy a szűkebb farmert preferálja, esetleg már most határozott elképzelései vannak a férfiasságról, akkor érdemes a divatosabb, passzosabb boxeralsót venni neki, hisz ez az igazán kedvelt nagyfiús fazon. Kattints IDE és nézd meg!

És ez létezik egy szuper katonai-terepmintás változatban is, ami igazán nagy slágere volt a nyárnak. Ne feledd, a fiúk mindig is a katonai játékokat szerették, nagyobb kiskamasz korukban pedig a katonásdihoz vonzódnak! (airsoft, paintball)  
Kattints IDE a kommandós boxerekért!

De a legjobb ha megkérdezed, hogy melyiket szeretné. Ha ő választ, nem hibázol.

 

 

 

Tetszett a cikk

 

 

Képek: Despositphotos

 

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat