Cikkek - Érdekességek

Férfi szemmel...

2016.01.04 09:20

 

 

Férfi szemmel a női öltözködés


avagy most magunknak akarunk tetszeni, vagy a pasiknak? 

 

 

férfi szemmel a női öltözködés

 

Ebben a bejegyzésben arról olvashattok, hogyan is látják a nőket a férfiak, melyek azok a ruhák, sminkek, frizurák, amiket - akármennyire is divatosak - nem szívesen látnak a nőkön.

Ülepes nadrág

1. Ülepes nadrág

 

Manapság nagy népszerűségnek örvend az ülepes-, ún. "háremnadrág" a nők körében. Kedveljük, mert kényelmes, laza, ugyanakkor nagyon extravagáns.
A férfiak azonban egészen másképp látják a dolgot. Nem örülnek neki, hogy ezekben a darabokban eltűnnek a nőies formák, ami után oly szívesen megfordulnak.

 

 

 

 

Ülepes nadrág 2.

Azonban, ha mégis e mellett döntenél, vegyél fel hozzá egy szexi magassarkút, ami nőiesebbé teszi ezt a viseletedet!

Ugye, hogy sokkal szebb?

 

 

 

 

2. Rúzs

Rengeteg férfi ódzkodik az erősen kirúzsozott ajkaktól, attól tartva, hogy a rúzs átragad a lány szájáról az övére. (Ezért használjál csókálló rúzst!) Ugyanakkor viszont nagyon szexinek tartják.

Lássuk be, nagyon szép egy izléses, alkalomhoz illő, precízen kifestett ajak.
A precízségre nagy hangsúlyt helyezek, ugyanis kiábrándító, amikor valakinek még a foga is rúzsos!
A megfelelő szín kiválasztását sok tényező befolyásolja.  Milyen alkalomra, milyen napszakban használjuk és a legfontosabb, hogy öltözetünkkel harmonizáljon.

 

 

3. Műköröm Ebben a kérdésben nem minden férfi ért tökéletesen egyet, de a többség a természetesség híve és nem kedveli ha egy nőnek műkörmei vannak. Általában sokkal többre értékelik az ápolt természetes körmöket. Ebben a kérdésben nem minden férfi ért tökéletesen egyet, de a többség a természetesség híve és nem kedveli ha egy nőnek műkörmei vannak. Általában sokkal többre értékelik az ápolt természetes körmöket.
Ha mindenképp szeretnél magadnak műkörmöket, válassz egyszerűbb, kevésbé feltűnő színű és nem túl hosszú körmöket. Az élénk, rikító színek elvonják a figyelmüket és nem a szemedre, szádra koncentrálnak.

 

 

4. Sötét, erőteljes smink Úgy gondolom, ebben a legtöbb férfi véleménye megegyezik, ugyanis egyikőjük sem szereti, ha vastag, erőteljes sminket viselsz a hétköznapokban. Sokkal jobban értékelik a szép natúr sminket, vagy a természetességet. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem sminkelheted ki magad erőteljesebben, de ezt hagyd meg az esti programokhoz, ahol fontos neked, hogy felfigyeljenek rád. Hétköznapokra, randira inkább válassz kevésbé feltűnő, diszkrét sminket!

  

 

Parfüm

5. Erős illatfelhő

Azt hiszem, ezt nem csak a férfiak, de mi nők sem szeretjük igazán, sőt! Minden ember számára visszataszító, ha elmegy mellette valaki és óriási illatfelhő lengi körül. Sokan abba a hibába esnek, hogy megszokják saját parfümjük illatát és még többet fújnak magukra. A túlzásba vitt parfümhasználat azonban semmiképp sem vonzó, inkább visszataszító. Fújj parfümöt a két csuklódra, kend finoman(!) szét, majd kenj keveset a nyakadra is, így biztosan nem viszed túlzásba.

 

 

 

Még több érdekesség

 

Kiváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

forrás:nojfel.blog