Cikkek - Érdekességek

Milyen a jó férfialsó?

2016.11.21 16:19

 

 

Fontos, hogy mi legyen az alsód?

 

alsógatya

 

Igen fontos! De milyen legyen? Vicces, vagy szexi? Extravagáns, vagy hétköznapi?

Egyszerű a válasz:  a férfi alsó legyen mindig kényelmes! Na persze, de kinek mi a kényelem?

 

- Legyen szellős...

ILLUSION lengőszárú boxeralsó

 

Van, akinek az alsógatya a hagyományos bőszárú boxeralsó jelenti. Szellős, nem izzad bele, nem szorít, nem meleg. 100% pamut tartalmának köszönhetően a nyári nagy melegben az izzadságot kíválóan magába szívja.
Amiben sok a műszál tartalom azokkal nem árt vigyázni. Nagyon sok "occó" piacos boxerben magas a műszál tartalom, hiába írják rá hogy 100% coton  (szándékosan úgy a jelzett occó termékben van.) Helyesen 100% cotton, vagyis pamut. Az ilyen - "ha sokat még occóbb" kedvezménnyel árusított gatyák irritációt, allergiát okozhatnak. 

A mi termékünk: ILLUSION Bőszárú boxeralsó

 

 

- Van aki a fecskét szereti...

alsógatya

 

Van aki a hagyományos fecske fazonú férfi alsót "bugyinak" nevezi. Ez a megnevezés a női alsóhoz való hasonlatossága, vékonyabb oldala miatt alakulhatott ki és máig meg is maradt a köztudatban.
A szűkebb nadrágok kedvelőinek áldás, mivel nem gyűrődik be a szára, nincs is minek begyűrődni. Ad egy kellemes tartást, minden a helyén van a nadrágban, nincs felelőtlen "lengedező" szabadság. Ez is 100% pamutból készül, megbízható forrásból származó alapanyagból.

 

A mi termékünk: ILLUSION alsónadrágok

 

- Van aki a tartást és az eleganciát szereti...

passzos boxeralsó

 

Vannak köztes megoldások is a férfi alsógatyák terén. Vannak olyan boxerek, melyek a lágyéki részen olyan tartást biztosítanak, mint egy fecske. Ezek a modern, magas pamut tartalmú rugalmas boxeralsók télen-nyáron hordható, kellemes viseletet biztosítanak.
Kiemelkedő (96%-os) pamut tartamának köszönhetően télen melegít, nyáron pedig az anyag vékonyságának köszönhetően a pamut "lélegzik". Az izzadságot felszívja, ezzel megelőzi az izzadság miatt esetlegesen kialakulható gombásodás veszélyét.

A mi termékünk: ILLUSION feszes boxeralsó

 

 

Ha tetszett a cikkben leírtak, kérlek kattints ide!

 

 

 

 

Még több érdekesség