Cikkek - Érdekességek

SLIP

2016.09.06 22:16

 

 

 

Mi az a SLIP fehérnemű?

 

 

 

SLIP alsó

Annyi féle fehérnemű van már, hogy ember legyen a talpán, aki kiigazodik a számtalan fazon, forma, anyag, és egyéb kategória közt.

Vonzó a nagy választék, de a bőség néha zavarbaejtő lehet.
Ezért ma úgy döntöttünk, hogy tisztázunk, vagy inkább stílszerűen gatyába rázunk egy, az utóbbi időben elterjedőben lévő fogalmat:

beszéljünk a slip fehérneműkről!

 

Tehát mi is az a slip fehérnemű?

Nagyon röviden megválaszolva a kérdést: a slip fehérnemű a klasszikus szabású alsót jelenti, mely lehet férfi, vagy női. Nem, ez nem arra utal, hogy a slip egy uniszex ruhadarab lenne – elég nehéz is egyformát alkotni mindkét nemnek;) – hanem azt, hogy a kifejezés ismert az alsónadrágok, és a bugyik terén is.

Slip alsónadrágnak nevezzük azt a gatyát, amelynek nincs szára, nem bő, és úgy általában, nincs benne semmi meglepő. Csak a jó, öreg, hagyományos alsónadrág. Ez az a fazon, amit a köznyelv fecskének is nevez, de a „gatyesz” kifejezést is hallottuk már vele kapcsolatban.

 

Férfi Slip

 

Slip bugyi esetén ugyanez a helyzet: a slip fehérneműknek megfelelő méretű fenékrésze van – azaz nem tangásított, de nem is franciásan nagyocska – pont akkora, amekkorának egy hagyományos bugyinak lennie kell. Ízléses, tradicionális, örök klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból:)

 

Slip fehérneműk a BOXERALSO.hu kínálatában

 

Fecske- és slip alsónadrágjainkat olyan férfiaknak ajánljuk, akik szeretik a jól bevált, kényelmes fazonokat, ugyanakkor nem akarják véka alá rejteni adottságaikat: kialakításuknak köszönhetően ezek a nadrágok ugyanis diszkréten sejtetik a tartalmat, látványosan, de mégsem tolakodóan.

 

fecske alsó - SLIP

 

Anyaguk 100% pamut, minden időjárásban kényelmesek, hiszen hidegben melegen tartanak, melegben pedig felszívják az izzadtságot, így nem lesz „vízipóló”-érzése a férfiembernek a nadrágjában. Egyes típusok külső gumizással készülnek, ezeknek belső oldala bolyhos, bőrbarát, puha anyag. Apropó, bőrbarátság: ugye tudod, hogy az „Oeko-Tex® Standard 100” logóval ellátott alapanyagból gyártjuk alsónadrágjainkat?

Biztonságos pamut alapanyag


Ez azt jelenti, hogy a pamut-szövetet bevizsgálták, hogy tartalmaz-e ártalmas anyagot, és 100%-ban biztonságosnak találtattak? Így még a legérzékenyebb bőrt sem fogja irritálni az alsónadrág anyaga…

Tapasztalataink szerint slip, vagy fecske alsónadrágot azok választanak, akik hagyománytisztelők, igazi úriemberek – és még hisznek az udvariasság és a gálánsság erejében. Igazi Férfiak!

 

Kattints ide, válassz a fecske és slip fazonú alsónadrágjaink közül!

 

Slip fazonú bugyival jelenleg nem tudunk szolgálni a hölgyeknek – elvégre ez elsősorban mégiscsak egy boxeralsó webáruház;) – de színes-szexis tangáink között is érdemes szétnézni;) Most ráadásul kisöpörjük a raktárt, így a női tangákat 50% kedvezménnyel adjuk!

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg az ismerőseiddel is!

 

 

 

Képek: Printerest