Cikkek - Érdekességek

EZ NEM KÍNAI TERMÉK, NEM KÍNAI MINŐSÉG

2016.09.14 08:54

Hol készülnek az ILLUSION fehérneműk?

kínai üzem

 

Azt hiszed, minden Kínában készül?   Jó hírünk van: nem igaz! 

Az ILLUSION TEAM (boxeralso.hu) fehérneműi, boxerei, bugyijai  mind-mind MAGYAR TERMÉKEK, aminek több előnye is van a kínaiakkal szemben.

„Manapság minden Kínában készül, teljesen mindegy, mit veszünk!” – hallani sokszor. Főleg olyan emberek érvelnek ezzel, akik vásárlásaik során elsősorban az árcédulát nézik, és nem szeretnének többet kiadni egy-egy termékért, mint amennyit feltétlenül muszáj.
Hiszen ha mindkettő ugyanott született – sőt, sokak szerint ugyanazon a gyártósoron – akkor nem lehet akkora különbség a kettő között, ami megéri azt a párszáz forint pluszt, ugye?

Pedig sok esetben él még az „olcsó húsnak híg a leve” tétel, és vannak olyan dolgok, ahol a magasabb árért valóban jó minőséget kapunk.

Magyar alsónadrág "BRIEF"

Ilyenek például a boxeralsó.hu webáruház termékei, melyek egytől-egyig Magyarországon, magyar varrodában készülnek – és alig kerülnek többe, mint amiket a piacon vehetsz meg „occó” jeligével.

Miért jó, ha magyar terméket vásárolsz?

Nos, ha lelkiismeret szempontból közelítjük meg a kérdést, nagyon sokan érzik úgy, hogy szívesebben támogatnak egy magyar vállalkozást, amely itthon adózik, itthoni munkavállalóknak ad fizetést, mint hogy egy távol-keleti cégnek adja a pénzét.


Ez kétségkívül fontos szempont számunkra is, de mégsem önös érdekből akarunk meggyőzni téged a magyar termékek előnyeiről. Amikor vásárolsz, akkor ugyanis az a legfontosabb, hogy mi a jó Neked és családodnak, ugye?

Így hát eláruljuk: azért jó, ha magyar terméket vásárolsz - köztük a BOXERALSO.hu termékét-, mert odafigyelünk a minőségre, ha bármi panaszod van, megtalálsz minket, közvetlenül a gyártóval tudod felvenni a kapcsolatot. Az alapanyag eredete visszakövethető, és természetesen kiváló minőségű, bevizsgált termék. A gyártás során csak olyan festékeket és anyagokat használnak, amiket 100%-ban garantál az alapanyag forgalmazója.

A jócselekedet csak a ráadás;)

 

 

MAGYAR TERMÉK

 

 

 

Szerző: Nagy Tímea - birge - 

webszovegek.hu    

 

Fotó: Printerest