Új jelszó kérése

Az alábbi szállítási költségek csak az Egyéni vásárlókra érvényesek!


POSTA:

Csomagautomata:        660.-Ft ⇐ ⇐

Postán, MOL kúton, COOP boltokban átvétel:                        690.- Ft

Postai házhoz szállítás: 690.- Ft

Az árak előreutalás és kiscsomag esetén érvényesek.

 

Utánvét esetén +400.- a postai költség

 


 

10.000.- feletti vásárlás esetén

minden szállítási mód

INGYENES!

(Utánvét esetén +400.- Ft a postai költség ilyenkor is! Csak bankkártyás fizetés vagy előreutalás esetén nincs költség)


 

Ha Ön KERESKEDŐ, a kiszállítási árakat akkor látja csak, ha bejelentkezett a kereskedői felhasználó nevével, majd IDE--> kattint.

Fogyasztó Barát

Fogyasztó Barát Honlap

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Női bugyi ajánlatunk

Partnereink

Hírlevél

SSL2

 

Fogyasztó Barát

 

TOP termékek

Cikkek - Érdekességek

2016.09.14 08:54
Manapság minden Kínában készül?

Hol készülnek az ILLUSION fehérneműk?

kínai üzem

 

Azt hiszed, minden Kínában készül? 


Jó hírünk van: nem igaz! 

Az ILLUSION TEAM (boxeralso.hu) fehérneműi, boxerei, bugyijai és gyerekalsói mind-mind MAGYAR TERMÉKEK, aminek több előnye is van a kínaiakkal szemben.

Olvass tovább, és elmeséljük, hogyan miért éri meg neked magyar alsót venned!


„Manapság minden Kínában készül, teljesen mindegy, mit veszünk!” – hallani sokszor. Főleg olyan emberek érvelnek ezzel, akik vásárlásaik során elsősorban az árcédulát nézik, és nem szeretnének többet kiadni egy-egy termékért, mint amennyit feltétlenül muszáj.
Hiszen ha mindkettő ugyanott született – sőt, sokak szerint ugyanazon a gyártósoron – akkor nem lehet akkora különbség a kettő között, ami megéri azt a párszáz forint pluszt, ugye?

Pedig sok esetben él még az „olcsó húsnak híg a leve” tétel, és vannak olyan dolgok, ahol a magasabb árért valóban jó minőséget kapunk.

Magyar alsónadrág "BRIEF"

Ilyenek például a boxeralsó.hu webáruház termékei, melyek egytől-egyig Magyarországon, magyar varrodában készülnek – és alig kerülnek többe, mint amiket a piacon vehetsz meg „occó” jeligével.

Miért jó, ha magyar terméket vásárolsz?

Nos, ha lelkiismeret szempontból közelítjük meg a kérdést, nagyon sokan érzik úgy, hogy szívesebben támogatnak egy magyar vállalkozást, amely itthon adózik, itthoni munkavállalóknak ad fizetést, mint hogy egy távol-keleti cégnek adja a pénzét.


Ez kétségkívül fontos szempont számunkra is, de mégsem önös érdekből akarunk meggyőzni téged a magyar termékek előnyeiről. Amikor vásárolsz, akkor ugyanis az a legfontosabb, hogy mi a jó Neked és családodnak, ugye?

Így hát eláruljuk: azért jó, ha magyar terméket vásárolsz - köztük a BOXERALSO.hu termékét-, mert odafigyelünk a minőségre, ha bármi panaszod van, megtalálsz minket, közvetlenül a gyártóval tudod felvenni a kapcsolatot. Az alapanyag eredete visszakövethető, és természetesen kiváló minőségű, bevizsgált termék. A gyártás során csak olyan festékeket és anyagokat használnak, amiket 100%-ban garantál az alapanyag forgalmazója.

A jócselekedet csak a ráadás;)

 

 

MAGYAR TERMÉK

 

 

 

Szerző: Nagy Tímea - birge - 

webszovegek.hu    

 

Fotó: Printerest     

Webáruház készítés