Cikkek - Érdekességek

Méretválasztási Tanácsok

2017.02.18 09:10

 

Hogyan válassz jó méretet?

 

szűk méret

ez bizony kicsinek tűnik...

Mindenkinek, aki valaha már rendelt az internetről ruhadarabot, az egyik rémálma, hogy rossz lesz a méret, és még a visszaküldést is neki kell fizetnie.
Mert hiába tudod a méreted, az egyes gyártóknál lehetnek kisebb-nagyobb eltérések, ezért nem elég a címkére pillantani!

A mai cikkünkben segítünk Neked, hogyan válaszd ki elsőre a tökéletes méretet – mindenféle macera nélkül.

 

 

Amikor az M-es méret valami más..

Azt már megbeszéltük a bevezetőben, hogy a meglévő ruhadarabjaid mérete nem sokat segít – hacsak nem ugyanattól a gyártótól, ugyanolyan márkát, ugyanabból a boltból vásárolsz.
Sőt, a webáruházak mérettáblázata sem mindig hatékony: találkoztunk már olyannal, ami teljesen rossz volt, például inch-ben adta meg a méreteket. Vagy centiben voltak, de a kihozott termék lemérve korántsem volt akkora, mint amekkorának a táblázat alapján lennie kellett volna. Találkoztunk már ingekkel, amik inkább kényszerzubbonyként funkcionáltak, és olyanokkal is, amik meg sátorlapként viselkedtek.

Nagyon szűk lett!

Több olyan ruhánk van itthon, amit inkább elhordunk, csak hogy ne kelljen végig szenvedni a visszaküldési több hónapos tortúrát.

De nálunk, a BOXERALSO.hu Webáruházban ez nem fordulhat elő!
A mi weboldalunkon ugyanis fazononként van saját, magyarázatokkal ellátott, magyar mérettáblázat.

 

"Nem vagyok én varrónő!”

A webes vásárlásnál sajnos elkerülhetetlen, hogy a száraz tényekre, így a centikre hagyatkozz. Amíg a boltban bevihetsz több méretet is egyszerre megpróbálni, vagy többször visszamenni kisebbel vagy nagyobbal, a webes vásárlásnál nincs hirtelen módosításra lehetőséged. Ugyan nálunk kiválóan működik a méretcsere, azért még így is eltelik némi idő, mire megérkezik hozzád az áhított méretű gatyó. Ezért ha szeretnél egyből egy jó csomagot kapni, a táblázatokhoz kell fordulnod segítségért.

 

„Táblázat? Hol!?”

Amikor rákattintasz egy termékre (bármelyikre), akkor elég lejjebb görgetned, és máris ott találod az adott alsónadrág mérettáblázatát. Mindegyikhez egyenként készítettük el a speciális táblázatot, ugyanis nem mindegy, hogy egy fecske típusú nadrághoz, vagy egy bőszárú alsónadrághoz keressed az ideális méretet. Mindegyik más és más: eltérő helyeken van a gumi, máshol tart és máshol szorít.

Pl:

Méretezés

 

 

Technikai segítségnyújtás

Ha profi méret-vevő vagy, akkor akár át is ugorhatod ezt a bekezdést...

  • A legegyszerűbb módszer, ha fogsz egy meglévő alsógatyát, persze ugyanolyan fazont, mint amit most is venni készülsz. - Ezt a tippet nők is használhatják, ha párjukat kívánják meglepni;)
    Terítsd ki a gatyát gondosan, és mérd meg a táblázatban megadott helyeken. Tartsd szem előtt, hogy a megadott méretek körméretek! Ha ezt a módszert választod – tehát csak az egyik oldalát mérted meg a gatya gumijának –, akkor a kapott méretet szorozd kettővel. Arra is gondolnod kell, hogy ha ez a gatya már régi darab, akkor lehet, hogy kinyúlt a gumija, vagy az anyaga. Ez esetben vonj le 1-2 centimétert, és annak megfelelően keress a táblákban.


  •  Minden más esetben szükség lesz egy szabócentire, vagy ha az nincs, akkor valami madzagra és vonalzóra. Itt is fontos a pontosság: ne hízelegj magadnak, a valós méretet jegyezd fel!

Centi - méretezés

  •  Ha még így is bizonytalan vagy, hívd fel bátran a BOXERALSO.hu ügyfélszolgálatát (tel.:+36-30/296-6678), vagy kérj tanácsot email-ben (rendeles@boxeralso.hu) és kollégáink segítséget nyújtanak a döntésben.

 

Mi történik, ha még így sem jó a méret?


Akkor se ess kétségbe, ha esetleg mégsem sikerült a megfelelő méretű alsónadrágot megrendelni. Ha nem stimmel a méret, akkor 14 napon belül, mindenféle macera nélkül kicseréljük!

Feltéve, ha még nem mostad ki, nem hordtad, és ép a gatya. Csak töltsd ki ezt az űrlapot, és intézzük!
A tökéletes alsónadrág kiválasztása nem lehetetlen, és még csak nem is különösebben embert próbáló feladat. Egy kis odafigyelés, egy centi, pár perc – és már kész is!
Ne ess pánikba, de szánd rá az időt a pontos méretvételre.
Csak egyszer kell megtenned – utána már tudni fogod, milyet rendelj ;)

 

 

Tetszett a cikk

 

 

 

Képek: Stock Fotó

 

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat