Cikkek - Érdekességek

Alsógatya, ami termékenyebbé tesz

2016.12.22 15:20

 

 

Alsógatya, ami termékenyebbé tesz

 

 

gyerekvállalás

 

 

Évek óta megy a vita, hogy a boxer vagy a fecske, a bő vagy a szűk az egészségesebb, és vajon milyen hatással van az alsónadrág a „kis fickók” egészségére. 

Most végre pont kerülhet a vitára: íme az alsógatya, ami garantáltan segít gyereket csinálni!

 

 

A gyerekvállalásban az egyik legkellemesebb rész a megcsinálása: bár a lurkók életünk végéig sok boldogságot hoznak életünkbe, azért nem lebecsülendő az sem, ahogyan összehozzuk őket. Főleg, ha nem jön össze elsőre: a szex egy igen kellemes dolog, lelkesen gyakoroljuk, amíg célt nem érünk! (Sőt, természetesen utána is). Ám ha párunkkal mindketten szeretnénk már gyereket, akkor egy idő után elszomoríthat, ha mégsem jön össze a hőn áhított utód.

 

 

Miért nem lesz gyerek a szexből?

Az akció sikeressége 2 emberen múlik: a nőn és a férfin. Mindkét félnél számtalan faktor befolyásolja, hogy az örömteli éjszakát újabb örömhír követi-e: a férfiaknál sokat számít az ondósejtek mennyisége, fürgesége és életképessége is. Ezeket befolyásolhatják az étkezési szokások, az életvitel, a sportosság, a dohányzás, a stressz… és az alsógatya is. Új élet születése

A legtöbb kutatás egyetért abban, hogy a férfi nemi szervek nem véletlenül kerültek a testen kívülre: az ondósejtek utálják a túl nagy meleget, ilyen körülmények között nem képesek megfelelően szaporodni, ami hosszú távon a termékenység romlásához vezethet. Éppen ezért találják sokan veszélyesnek a szűk nadrágokat és alsónadrágokat, hiszen ezek a heréket a testhez préselik, ezáltal alaposan befűtenek a kis fickóknak és a hőn áhított dinasztiaalapításnak. Egyéntől függ, hogy ez mennyire hátráltatja a sikeres fogantatást: van, akinek így is marad elég, és van, akinek eleve alacsony a spermaszáma, és egy rossz alsó szinte teljesen meddővé változtatja.
(Fontos megjegyezni, hogy ez nem jelenti azt, hogy megbízható fogamzásgátló módszerként működhetne egy feszülős boxer!)

Ugyanakkor sok szakértő szerint ez a halovány hőmérséklet-különbség igazából semmit nem jelent, és az alsónadrág fazonjának nincs köze a spermiumok termeléséhez. Legalábbis eddig így lehetett!


Most azonban egy újdonsággal tört be a piacra: az

 

Alsónadrág, ami segít gyereket csinálni

Nem, ez sajnos nem azt jelenti, hogy már a csajok felcsípésében és elcsábításában is támogat, a dolog elejéről neked kell gondoskodni a nyitómondattól egészen az esküvőig. Ám az utána következőket már vígan a „gyerekcsinálós boxerre” hagyhatod. ALSÓGATYA JÉGAKKUVAL
Az újfajta gatya ugyanis pont a megfelelő hőmérsékletről gondoskodik, miközben megadja a slip fazon nyújtotta stabilitást és látványt is. A legújabb, „gyerekcsináló” boxeralsó két kis zsebbel rendelkezik, melyekbe diszkrét hűtőpárnácskát dughatsz. A speciális alsónadrágot a Snowball, azaz Hógolyó névre keresztelték, ami nem kevés humorérzékre utal. A gyártó honlapja szerint egyetlen Celsius foknyi hőmérséklet-csökkenés is jelentősen megnöveli a spermaszámot, és annak minőségét, bár azért furcsa lehet ennek érdekében egész nap jégakkuval a nadrágban mászkálni. Persze mindent a gyerekekért!

A gatya állítólag nem csak az ondósejtek termelését serkenti, de a folyamatos hideg borogatás segít a heresérv, a visszértágulat, sportsérülések, és egyéb, férfias panaszok enyhítésében is.

 

Egyelőre még nem érezzük annyira meggyőzve magunkat, hogy elkezdjük forgalmazni a hógolyókat a Boxeralso.hu webáruházban, de kezdetnek érdekes koncepció…

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk

 

 

 

Még több érdekesség

 

 

Képek: Ingimage

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
 Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat