Cikkek - Érdekességek

Extrém divat - Tilosban járunk?

2016.12.15 08:47

 

Extrém alsógatyák divatja

 

extrém boxer-macis

 

 

Manapság már nem csak a hölgyek kényeztethetik el vizuálisan, vagy döbbenthetik meg a partnerüket, hanem a férfiak is. Olyan alsógatyákat kapni a világban, ami pár éve még csak (rém)álmainkban fordulhatott elő!

Ha kíváncsi vagy az extrém boxerek kínálatára, de nem mered a munkahelyi, vagy az otthoni gépről megnyitni a képeket, jó helyen jársz: fejest ugrottunk helyetted, és bemutatjuk ezeket a megdöbbentő és már-már zavarba ejtő alsóneműket.

 

 

Tilosban járunk?

 
Az extrémebb alsónadrág kínálatot böngészve olykor bele-bele pirultunk az apró textildarabok nézegetésébe. Sokszor az volt az érzésünk, hogy éppen egy leánybúcsúra válogatunk az oldalon táncos fiút, és nem egy alsónadrág webshopban ténfergünk. Ne értsd félre, nem volt rossz érzés, de óhatatlanul is olykor-olykor körbenéztünk, hogy biztos nem látja-e más a monitorunkat. A “mi fiaink” is szép, daliás legények, azonban a boxeralso.hu-t böngészve egyszer sem fordult meg a fejünkben az, hogy rossz – vagyis - más úton járnánk.

Lehet, hogy most prűdnek gondolsz, de hidd el, félelmetes alsónadrágokba botlottunk.

 

hello-k-boxeralsó

 

Extrém divat

Az alsónadrágnak vannak bizonyos funkciói, amik szerintünk alapnak számítanak.

Ilyen például az, hogy védjen az esetleges mechanikai (cipzár) hatásoktól :), szigeteljen, de egyben szellőzzön is, óvja meg a családi ékszert a kidörzsölődéstől, és higiéniai szempontból is vannak elvárásaink.

A divatos gatyók egy részének nem volt ezzel baja: találtunk például több fajta slip alsónadrágot. Volt olyan, ami csak a felső gumi miatt, vagy a színvilága miatt volt extra, azonban volt olyan szűkebb boxer, ami már a kialakítása miatt is figyelmet követel magának. Találtunk olyat, ahol külön helye volt a szerszám minden alkotóelemének: felül hosszúkás zokni, alul kerekded zsebecskékkel. Ez aztán a full kontroll, itt nincsen ide-oda ficcenés! Kérdés az, hogy az ilyen fokú ellenőrzöttséget mennyire díjazzák a felhasználók…

Férfi tangaTalálható a piacon férfitanga is. Ezen már nem lepődhetünk meg, hiszen ami a hölgyeknél divat, az előbb vagy utóbb a férfiaknál is - némi módosítás után - megjelenik.

De volt, ami már túlzásnak tűnt, most kapaszkodj meg: lehet kapni csipke slip és boxer alsónadrágokat, valamint tangát is. Akár rózsaszínűt is! Van humorérzékünk, és úgy gondoljuk, hogy bizonyos körülmények között a férfitanga kellemes meglepetés lehet, de a rózsaszín csipke tangát semmilyen körülmény között nem tudjuk férfiasnak találni.

 

 

Alig alsók

A női fehérneműnél és ruháknál sokszor merül fel a kérdés: “mi kerül ezen ennyibe, hiszen alig van benne anyag?!” A hölgyek természetesen meg tudják ezt is magyarázni, azonban néhány férfi alsóneműnél minden ezirányú képességünkre szükségünk lesz. Férfi tanga A következőt képzeld el: három gumipánt. Egy vastagabb, és két vékonyabb. Nem, ez nem tanga, elsőre és szemből inkább úgy néz ki, mint egy újragondolt fecske. Azonban ez annál több! Vagyis inkább kevesebb. A vastag gumipánt aljára fel van varrva egy kisebb anyagdarab: pont akkora, amibe belefér minden, amit oda szánnak. Olyan, mint egy zokni, vagy mint egy háromszög alakú bikinifelső. A keskenyebb gumipántból pedig két kis övet képeztek, amibe a lábakat lehet bújtatni. Ezt a két pántot az ülőgumók alatt kell elvezetni.
Ugyanezen elgondolás mentén találtunk hasonló boxert is. Első ránézésre sima, szűk szárú boxeralsó. Azonban ha megfordul viselője, hátul kiviláglik a holdvilág a maga teljes valójában. Ez biztosan szexis lehet egy jól kidolgozott fenéknél, de elsőre kisebb sokkot kaptunk, amikor belegondoltunk, hogy a legtöbb férfi milyen formájú és szőrösségű hátsót szokott kivillantani a kőműves dekoltázzsal…

De ami tényleg betette a kaput, az a patentos „hímivarszerv védő zsákocska”, amit villám-aktusokhoz tudunk elképzelni, amikor minden tizedmásodperc számít. Nincs magyar neve, de rimánkodunk azért, hogy ne is legyen. Semmi mást ne képzelj el, csak annyit, amit a rögtönzött elnevezésünk takar…

 

 

Végső konklúzió

Miután áttekintettük a manapság extrémebb divatkínálatot, arra jutottunk, hogy mi köszönjük, maradunk hagyományosnál.
A férfiember hordjon szimplán csak alsónadrágot.
Ha meglepetést akar okozni, azt ne alsónadrágban, hanem inkább nélküle tegye :)

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kérlek kattints ide!

 

 

 

Még több érdekesség

 

 

Képek: Ingimage

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
 Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat