Cikkek - Érdekességek

Alsónadrágot karácsonyra?

2016.11.16 17:21

 

 

5+2 érv 

 

Karácsonyra alsógatya

 

Alsónadrág karácsonyra? Kikerekedett a szemed, ugye? Igen, ebben a témában karácsony előtt két részre szakad az ország: azokra, akik szerint jó ajándék, és azokra, akik szerint nem.
Mi most összeszedtünk 5+2 érvet, amivel bebizonyítjuk, hogy az alsónadrág nemcsak szuper ajándék, hanem szinte várja a pasid, hogy vegyél neki olyat amelyik neked is nagyon tetszik! 

 

 

Már majdnem, de nem .... a szégyenkéz :)

Biztosan jártál már úgy, hogy majdnem megvetted Neki az alsógatyát vagy a boxert, de az utolsó pillanatban meggondoltad magad, és inkább lekaptál a polcról egy – mindegy milyen illatú - 50%-os akciós parfümöt, egy borotvahabot, vagy 5 pár zoknit, amiből kettő világoskék, egy rózsaszín csíkos.
Persze, később otthon rájöttél: az alsónadrág jobb döntés lett volna. És igazad van. Mondunk 5+2 érvet, hogy miért jó ajándék

 

1: Szocializáció (csak hogy tudományosak legyünk) 

A pasik ritkán vesznek maguknak alsónadrágot, és legkevésbé sem követik a divatját (persze vannak kivételek). Ők, egyszerűen nem úgy szocializálódtak, hogy fontosnak érezzék az alsóneműjük iránti figyelmet. Bezzeg a férfi odafigyel, hogy mit vesz fel a nő!

Éppen ezért a Te feladatod megmutatni neki, hogy:
Igenis fontos, hogy milyen alsógatyája van! Például úgy, hogy vásárolsz neki olyat karácsonyra, amit szívesen látnál rajta.

 

2: 42% önbizalom: 

Képzeld el, hogy ma reggel az egyik legdögösebb, szuperszexi, vadító fehérneműszettedet vetted fel, amelyik tökéletesen áll rajtad.
Most képzeld el azt, hogy egy sokszor kimosott, színét vesztett pamut-tanga van rajtad. Ugye szinte érzed, a különbséget? Volt, aki ki is számolta (megjegyz.: hogy hogyan csinálta azt nem tudom), de 42%- kal vagy magabiztosabb egy szuper szettben, mint egy „régi”, kopottban. A pasid is sokkal magabiztosabb, ha a kinyúlt, ezerszer viselt alsógatyája helyett egy új van rajta. Csak ő nem tesz érte semmit... Neked kell erre figyelned!
Vásárolj neki pár szuper gatyát karácsonyra! És ki sem kell otthonról mozdulnod, csak kattints ide: https://boxeralso.hu

 

3: Jól áll majd neki (egy kis marketing kell)

mire gerjednek a csajok

Nyugodtan vehetsz azért is alsónadrágot neki karácsonyra, mert „jól áll neki”, azaz szuperül mutat rajta. Ha még azt is a fülébe súgod, hogy alig várod, hogy lásd benne, és levedd róla: máris nem alsógatyát, hanem egy ajzószert vettél :)

 Ennyit ér ez a marketing :)

 

 

4: Mert magának nem veszi meg

Szegezd neki a kérdést, hogy mikor vett magának utoljára alsónadrágot, és meg fogsz döbbenni a válaszon. Bármennyire is azt mondják neked karácsony előtt minden fórumon, hogy „alsógatyát, és zoknit soha”: ez nem igaz, sőt legalább olyan hülyeség, az hogy férfinak nem jó ajándék az alsógatya, mint az, hogy nőnek vacak ajándék egy fehérnemű szett.

 

 

5: Szinte várja

Vegyél neki nyugodtan karácsonyra alsónadrágot, mert szinte elvárja. Ez a fordított pszichológia miatt van: te elhatározod, hogy nem veszel, ő viszont alig várja, hogy kapjon, végül megveszed, és ő megkapja. Így volt tavaly, és tavaly előtt is. Még érted, ugye? Mert mi már belezavarodtunk.  :)

 

5+1: Jó az ár érték aránya

Az alsónadrág ár érték aránya jó: simán megveheted „kísérő” ajándékként vagy akár főajándékként is.
Bárhogy is döntesz, ne feledd, hogy a top 5 ajándékban van, és a pasid úgysem veszi meg magának.

 

 

5+2: Mit vennél helyette?

Egy jó minőségű, magyar pamut alsónadrágból 2 darab körülbelül 2-3000 Forint. Ha nem alsógatyát veszel, mit vennél ennyiért? Tényleg tucatparfümöt .... féláron, vagy borotvahabot, netán telefontokot? Nem biztos, hogy jobban örül majd.

Inkább válassz egy szuper alsógatyát: kattints, és nézd meg őket. https://boxeralso.hu

 

 

Ha tetszett a cikkünk kérlek kattints ide:

 

 

 

Még több érdekesség

 

 

fotó: Pixabay