Cikkek - Érdekességek

Milyen alsógatyát vegyél Valentin napra?

2017.02.13 20:08

 

Milyen alsógatyát vegyél Valentin napra?

 

Itt a Valentin-nap, ami kiváló alkalom arra, hogy beszerezz 1-2 új szexis alsógatyát.
A lehetőségek tárháza szinte végtelen, a döntés egyedül rajtad és persze a párodon áll.

Bolond este lesz!

 

 

Az alsógatya gyakran még mindig a méltatlanul elhanyagolt ruhadarabok közé tartozik: sokan csak akkor fordítanak rá figyelmet, ha már kényelmetlen és a végletekig elhasználódott.

Ugye Te nem tartozol közéjük?
A nők nem szeretik sem az igénytelen, sem a túlzottan piperkőc pasikat! 

Piperkőc és az elhanyagolt kinézetű férfi
Egy Valentin-napi vicces, szexis alsó beszerzése például kiváló lehetőség arra, hogy felpezsdítsd a szexuális életed. De mi alapján válassz?

Stílus és minta

Először is azt kell eldönteni, milyen stílusú alsógatya lenne a nyerő számodra. Mindenképpen különlegesnek kell lennie, vagyis az a legjobb, ha olyat választasz, amit csak az ehhez hasonló különleges alkalmakkor fogsz felvenni.
Ha „alkalmi” viseletről van szó, nyugodtan gondolkodhatsz vadabb anyagú és fazonú dolgokban, hiszen kettőtökön kívül úgysem fogja látni más - hacsak nem éppen ezt akarjátok.

  • Ha merészebb vagy, bátran dönthetsz akár bőr, vagy csipke mellett is, bár ezek a férfiasságot kicsit más színben tüntetik fel. Ezek felettébb alkalmasak egy huncutabb este szerepjátékához.  

  • Bővebb vagy szűkebb? Egy biztos: a hagyományos bő fazon sokak szerint nem számít szexisnek, a szűkebbek viszont annál inkább! --> Lásd

  • Egy Valentin-napi alsó simán lehet bátrabb mintázatú vagy színű is. Mivel a hétköznapokban a pasik általában a fekete vagy fehér színű, egyszerűbb gatyákat kedvelik, egy merészebb árnyalatú, például piros sokkal nagyobb hatást válthat ki, még akkor is, ha a fazon teljesen átlagos.

  • Ha mégis idegenkedsz a vad színektől, vagy egyszerűen azt gondolod: a habitusodhoz jobban illenek a visszafogottabb dolgok, az sem baj, sőt ez a természetes. Ilyenkor jó ötlet, ha egy látszólag hagyományosabb (pl. fehér vagy fekete színű) alsót nézel ki, ami csak diszkréten, humorosan, például apró, pikáns mintákkal utal arra, hogy ő bizony különleges darab

Ha olyan alsót szeretnél, amit utána bármikor hordhatsz, mindenképpen érdemes kényelmes, jó minőségű és jól szellőző anyagból készült darabot választani, így később sem lesz gondod.

Az új, tiszta és jó fazonú alsó ugyanis már önmagában kellemes meglepetés lehet, ha pedig még egy merészebb színnel is feldobod, akkor pláne.

Használd ki a Valentin-napot: egy szexis, alsógatyával nemcsak a ruhatáradat, hanem a szexuális életed is feldobhatod!

Szerelmes Valentin Napi ünneplés

 

 

Tetszett a cikk

 

 

 

Képek: Stock Fotó

 

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
 Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat