Cikkek - Érdekességek

Hagyd az ablakmosást másra! Most fontosabb dolgod van...

2016.10.14 06:48

 

 

5 ok, amiért ki kell dobnod a régi fehérneműidet!

 

régi beszürkült fehérneműk

Te milyen időközönként szoktál takarítani a lakásban? És milyen időközönként szoktál takarítani a fehérneműs fiókodban? Olvass tovább, mert a Takarítás Világnapja alkalmából összeírtuk, hogy mik azok az intő jelek, amik arra utalnak, hogy ki kell dobnod a régi fehérneműidet, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe.

Nem csak nőknek!

 

Bizonyára te is porszívózol heti 1-2-3 alkalommal, leporolod a polcokat, lemosod az ablakokat, évente 1-2x pedig teljes nagytakarítást csinálsz. Ezeket az alkalmakat sokan összekötik a selejtezéssel, lomtalanítással, viszlát, megunt pólók, kiült kanapék!

Te mikor nagytakarítottál utoljára?

És mikor selejteztél utoljára a fehérneműs fiókokban?

fehérneműs bőrönd

Szeptember 3. szombatja volt a Takarítás Világnapja, ami kiváló alkalom arra, hogy megszabadulj a régi, fölösleges dolgaidtól. Ha lemaradtál róla, ne aggódj: ez nem olyan, mint a karácsony, senkit sem fog zavarni, ha szeptember 4. szombatján tartod. Vagy október 1. vasárnapján.

És tudod, mit? Hagyd az ablakmosást másra, kezdjed a takarítást a fehérneműs fiókoddal!

5 ok, amiért ki kell dobnod a régi fehérneműidet


1. Mert csúnya

Kicsit kinyúlt, lyukas, beszürkült, kifakult, de még hordjuk, mi az? Bizony, a régi fehérneműk. Menj oda a fiókhoz és kukkants bele: biztos, hogy egyetlen olyan bugyi vagy melltartó sincs ott, amin meglátszik az idő vasfoga? régi beszürkült fehérneműk Egy alsógatyát sem fogott meg az izzadtság? Egy fehér tanga sem szürkült be, amikor véletlenül összefogtad a színes ruhákkal mosáskor? Mindannyiunknak vannak rejtett titkai, és hajlamosak vagyunk túlhordani a tangát, vagy a boxert, hiszen úgysem látszik…


2. Mert egészségtelen

Nyilván te is odafigyelsz arra, hogy a fehérneműidet mindig kimosd, az alaposabbak fertőtlenítik is, de ahogy egy idő után az izzadtság is megfogja, úgy egyéb szennyeződések, vagy akár a mosópor összecsomósodott darabkái is megbújhatnak a szálak között. Egy szó, mint száz: csereérett!

 

 

3. Mert CIKI!

Egyszer valahol, valaki azt mondta: onnan tudod, hogy a fehérneműd megérett a kidobásra, hogy már nem mered felvenni az orvoshoz. CIKI Nem emlékszünk pontosan, bizonyára Petőfitől vagy Einsteintől származik, mint az internetes bölcsességek nagy része. Igazából mindegy is, hogy ki mondta, a lényeg, hogy igaz! Ha túl ciki a dokinál, akkor irány a kuka! Mert lehet, hogy most éppen nincs időpontod semmilyen intimebb vizsgálatra, de képzeld el, hogy az utcán kibicsaklik a bokád, és mentőt hívnak hozzád, a mentősnek le kell vágnia rólad a nadrágot, mert bedagadt a lábad, és a jóképű, kicsit George Clooney-ra hasonlító orvos meglátja a lyukas bugyidat… ebből biztos nem lenne romantikus lányregény.

(Férfi olvasóink képzeljék mondjuk Olivia Wilde-ot a jelenetbe, ahogy az egészségügyi vizsgálatnál....)

 

 

4. Mert rosszat tesz a párkapcsolatnak

Ha van párod, akkor azért, ha nincs, akkor azért. Nincs is lehangolóbb, mint az első randin egy kinyúlt boxerrel, vagy beszürkült tangával találkozni, ugye? beszürkült alsó Valószínűleg egyből az jut az eszedbe, hogy az illető igénytelen, nem törődik a külsejével, a higiéniával – még ha tudod is, hogy nem így van.
Nos, egy sokéves kapcsolatban sem felemelőbb, amikor a párodat romantikusan vetkőztetve az öt évvel ezelőtti, leharcolt fehérneművel találkozol, ami már az első randin is rajta volt.

5. Mert kell a hely az újnak!

Az új fehérnemű épp a fentiek ellentéte: friss, jól néz ki, szexis, és megdobja az ember önbizalmát. Szóval ki a régivel, és jöjjenek az újak!

 

Brief Boxeralsó

 

 

Kattints ide, ha felújítanád a fehérneműs fiókodat!

 

 

Ha egyetértesz a cikkben leírtakkal...

 

 

 

Még több érdekesség

 

 

fotó: Pixabay;Freeimage

 

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
 Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat