Cikkek - Érdekességek

Milyen férfit szeretnének a csajok?

2016.11.18 08:44

 

 

Milyen pasira vágynak a csajok? 

(Vigyázz, CSAK férfiaknak!)

  • Pénze legyen?
  • Szuper kocsija?
  • Igézően szép legyen a szeme?
  • Az ágyban is tökéletes legyen?

 

Sármos legyen, az igényesen izgalmas megjelenés a legfontosabb

In medias res: azaz vágjunk egyből a közepébe: máris mondjuk.

ápolt férfi

A nők 81%-ának az igényesség a legfontosabb:
tehát ha igényes vagy (azaz illatos, jó a hajad, és a ruhád, meg reméljük a modorod is, és tudsz viselkedni, plusz mondjuk jóképű vagy) akkor 81%, hogy tetszeni fogsz a nőnek.
Ha három napja nem fürödtél és úgy vagy favágószexuális, vagy a szakálladban benne van a tegnapi currys csirke, plusz egy kis sörhab, emellett a viselkedésed is hagy némi kivánnivalót maga után (mert mondjuk bunkó vagy)....
akkor jelentős hátrányban vagy azokkal szemben, akik nem ilyenek, és nem így viselkednek. Ezt eddig is tudtad.

 

 

Férfias testalkata legyen?

 kerékpározz Vigyázz, mert egyre mélyebbre süllyedünk: szóval, ha a fenti kritériumnak megfeleltél (azaz benne vagy a 80-81%- ban), azért van egy pár másik is: a csajok szeretik a sportos pasikat (szóval, foglalkozz egy kicsit a testeddel).

Nem kell testépítőnek lenned ahhoz, hogy sportos legyél, elég ha rendszeresen mozogsz, biciklizel, focizol.. 

Ne hidd el „a macikat szeretem” dumát, egy Barbie babától!
A csajok kifejezetten szeretik a „gazdag” pasikat, ami egyébként egy relativ fogalom, mert a budai milliomos pics@ csajnak, akinek otthon ezüst evőeszközzel terítenek, és Guccsi meg Obag (tudod,a gumicsizmából készült táska) cuccai vannak, és soha nem ült még 150 centinél magasabb kocsiban: nos, neki teljesen mást jelent a „gazdag” pasi mint a helyes kis lakótelepi csajnak a hatodikról vagy a vidéki kislánynak. Neki mást jelent a gazdag pasi.

A lányok (figyeled? Itt már nem "csajokról" beszélek!) ...szóval a lányok/nő nagyon szereti, ha állandóan vele foglalkozol, azaz  hord a nőt tenyereden!
Könnyebben gerjed rád (ezt a szófordulatot használom megint, mert ez a témánk..., szóval a lányoknak az kell, ha folyamatosan bókolsz, kedves, udvarias, előzékeny vagy.
Maradunk a lányoknál, a csajokat kibeszéltük...

Fontos, hogy intelligens legyél, lehessen veled jó nagyokat beszélgetni. Mindegy, hogy előtte, vagy utána, a lényeg, hogy ne ülj, vagy ne feküdj "kukán" mellette. Haladunk tovább, oké?
(Bár vannak altípusok akik fordítva működnek), és akkor mostanra eljutottunk a szexig, mert azt tudjuk, hogy nők szerelméért háborúk törtek ki (lásd Trója, vagy épp a második világháborút, de mintha a Star Wars-ban is egy nő kavart volna be  :)

 

Az ágyban is tökéletes legyen

Egy klasszikust idézve: mondhat bárki bármit, a "csajoknak" bizony számít a méret.


Ez a méret tetszik :) Ha a méreted megfelelő, akkor kb. 70% esélyed van arra, hogy jobban megkíván a csaj. (Ahogy te is jobban bepörögsz két szuper nagy cicitől, mint a picitől).
Szóval ha a méreted :) mellé párosul egy kidolgozott test, és egy jó stílus, plusz jó beszédkészség, megfelelő egzisztencia, és még jó szerető is vagy (azaz mindent, amit eddig a filmekben láttál, meg is mersz csinálni), nos akkor valószínű, hogy sok nő imád, és neked a legjobb a világon!
Az ilyen pasi kevés van, szóval valószínűleg sorban állnak érted a csajszik.(igen, jól látod, itt már "csajszit" írtam)

Ha pedig ez így van..... ... akkor nincs más hátra, minthogy NE rontsd el az utolsó pillanatban egy igénytelen – vagy sokat látott - alsógatyával, szóval, neked aztán tényleg szükséged van arra, hogy legyen pár új, minőségi alsód: hiszen sok csaj látja, mit viselsz. Ugye?

De... ha, egy átlagos, szerethető, férfiember vagy...
átlagos pénztárcával, aki elégedett a külsejével...
és nincs szükséged a Plázákban vihorászó "Barbi babákra", mert Te az IGAZI NŐ-re vágysz...

Akkor mégjobban szükséged van ránk.

Ne hordj agyonfakult, kifoszlott, amolyan Fing-yang alsókat! Nálunk megtalálod a minőséget, ráadásul garanciával!

Ide kattintva találsz is a méretedben boxeralsót  https://boxeralso.hu

 

 

 

Tetszett a cikk

 

 

 

Képek: Stock Fotó, Freeimages, Despositphotos

 

 

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat