Cikkek - Érdekességek

Utalhat-e a jellemedre az alsógatyád?

2010.06.06 13:20

 

 

Mutasd az alsódat, megmondom milyen férfi vagy!

 

Mutasd az alsód

 

Sokan vélik úgy, hogy a ruha teszi az embert, ami részben igaz is, hiszen az öltözködés alapján sok fontos személyiségjegyre lehet következtetni. Ám ez nemcsak a felsőruházatról mondható el, hanem a alsónadrággal kapcsolatosan is.

Ahogyan egy nőt meghatároz a fehérnemű-választása, úgy egy férfit is leír, hogy milyen alsót visel. A következő képek beavatnak a részletekbe!

 


 

 

feszülős boxer

 

 

A feszülős boxer magabiztos jellemre vall, aki nem fél a kezében tartani az irányítást. Ad a külsőségekre, ugyanakkor nem csupán ezek vezérlik a mindennapokban.


 

 

Férfi Slip

 

 

A klasszikus alsónadrágot viselő férfiak általában hagyománytisztelők, igazi úriemberek, akik még hisznek az udvariasság erejében. Ugyanakkor néha a túlzott előzékenységük félszegségbe csap át.

 

 


Elegáns alsógatya

A boxer és a klasszikus alsó közötti átmenet egy olyan férfit képvisel, akinek a kiállása egyszerűen lehengerlő. Tudja, hogyan lehet hatni az emberekre, de nem él vissza ezzel.


száras boxer

A laza boxer viselője maga is nagyon nyugodt személyiség, fontos számára a kényelem, nemcsak a ruházkodásban, de az életben is. Nem siet el semmit, nem görcsöl semmin. 


Csípő boxeralsó

A francia bugyira hajazó férfiboxer viselője merész ember, aki nem retten meg a kihívásoktól, de emellett érző lény is, kissé feminin vonásokkal.


jégeralsó

Nem sokan viselnek manapság jégeralsót, de, aki mégis, az jellemzően olyan ember, akiről lepereg minden kritika, nem érdekli, hogy mások milyen véleménnyel vannak róla. Az önbizalma sok esetben magasabb mint kellene lennie.

 

Forrás: www.femina.hu