Egyedi alsógatyák egyedi férfiaknak

Új szolgáltatásunk:


Egyedi alsónadrágok egyedi férfiaknak!

 

 

egyedi alsónadrágok

Minden férfi egy egyéniség, egy jellem, egy különlegesség :) Ezt szem előtt tartva vezettünk be egy teljesen új szolgáltatást a BOXERALSO.hu oldalán, vagyis a 

TELJESEN EGYEDI SZABÁSMINTÁT.

Igen, ez pontosan azt jelenti, hogy rád szabjuk a gatyát, ilyen senki másnak nem lesz a világon!
Olvass tovább, és megtudhatod, hogy miért jó ez és hogyan lehet neked is csupa nagybetűs  SAJÁT GATYÁD!

Ki hordja a nadrágot? És ki veszi meg?

Az emberek nagyjából hasonlítanak egymásra: a legtöbb esetben két karral, két lábbal, két szemmel, egy fejjel rendelkeznek, intimebb tájékon pedig két farpofájuk, és egy „belevalójuk” van, ami az alsónadrágot illeti. Hazai viszonylatban nagyjából jól bekategorizálhatóak méretben is: S-10XL-ig hasonlóak az arányok, akire a has körméret jó, annak általában a szárhossz is megfelel. Ezért van az, hogy a legtöbb, alsógatyákat gyártó cég évekig, vagy évtizedekig elvan egyetlen szabásmintával, és maximum az alapanyagokat meg a színeket kell kicsit variálniuk ahhoz, hogy időnként új modellekkel rukkolhassanak elő.

Mi, a BOXERALSO.hu Webáruházban már eleve megtörtük ezt a hagyományt: 6 fazonban kínálunk alsónadrágot, mindegyiket több színben, plusz még a hölgyek is találnak nálunk többféle bugyit, tangát, vagyis eleve egy kisebb füzetet megtöltenek a szabásmintáink.

De ez még mind semmi: most egy vadonatúj szolgáltatást vezettünk be.

Mit jelent a személyre szabott alsónadrág?

Pont azt, amit a neve sugall: azt, hogy rád szabjuk a gatyádat.

Rád szabjuk az alsógatyát


Hihetetlen, ugye?
Ha szeretnéd, még el is nevezzük rólad, és ez lesz mondjuk a "Kovács Péter modellje".
De ezt nem adjuk oda senkinek: a te alsógatya-szabásmintádból csak neked varrunk, a mintát archiváljuk, a nevedhez rendeljük, és onnantól nem kell semmi mást tenned, csak leadnod a rendelést: „10 darabot kérek a szokásosból!”

Miért jó, ha saját alsógatya-szabásmintád van?

Saját szabásmintád

Az alsónadrág olyan, mint az öltöny: a második bőröddé válik, reggeltől-estig viseled, és fontos, hogy ne csak elegáns, hanem kényelmes is legyen. Megveheted készen, a boltban, és az is jó lesz, de ha egyedileg készítteted, ha minden négyzetmillimétere a te testedre van szabva, akkor olyan kényelmet élsz át, amilyennel soha nem találkoztál még.

Akinek volt már egyedi öltönye, az soha többet nem akar konfekcióméretet venni, és ez igaz az alsógatyára is. Olyan, mint a nyári buszozás után beülni a saját Ferrarid bőrülésébe – kit érdekel onnantól a BKV busz igénytelen, összeizzadt huzata?

A férfiak alapvetően hasonlók, de soha nem egyformák: bár fazon-és méretválasztékunk lefedi a nagy többség igényeit, mindig akadnak, akik másra vágynak.

  • Vannak, akik vékonyabbak, de nagyobb szerszámmal rendelkeznek, ezért a normál méretezés bizonyos helyen már szorítja őket.

  • Vagy épp ellenkezőleg: vannak olyan nagy emberek, akik kisebb bottal járnak, és a túl nagy alsógatya csak még inkább kiemeli ezt az ellentétet.

  • Vannak akiknek a dereka/pocakja kicsit megerősödött, nekik a nagyobb/kényelmesebb gumizás dukál...

  • Vannak, akik nem tartoznak az átlagba, és betegség, vagy baleset miatt nem ugyanolyan testfelépítésűek, mint mások.

  • Vannak, akik szeretik felhúzni az alsójukat a hasuk közepére, ezért szeretnének más méretezést.

  • Mások meg csak egyszerűen imádják a luxus érzését, és örömmel tölti el őket a tudat, hogy senki másnak nem lehet olyan alsónadrágjuk, mint nekik. Ők a ruha alatt is Ferrari minőségre vágynak.

A jó hír az, hogy mostantól mindegyiküket ki tudjuk szolgálni!


Alapos méretezés után, egyedileg készítjük el a saját alsónadrág-fazonodat, ami megfelelően domborítja minden erényedet, és elkendőzi az esetleges hiányosságaidat, hogy amikor egy szál gatyában állsz szíved választottja előtt, akkor garantáltan leessen az álla!

Leesik az álla az ILLUSION alsógatyádtól!

Szeretnél saját szabásmintát? Vedd fel a telefont és tárcsázd az alábbi számot:

06-30/296-6678  és megbeszéljük. (mobilról kattintva azonnal hívható)

Ha írni szeretnél: kapcsolat@boxeralso.hu 

 

 

Tetszett a cikk

 

 

Képek: Despositphotos

 

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat