Cikkek - Érdekességek

Nagy méretű alsógatyák - mert nálunk Gulliver sem marad gatyátlan!

2023.03.07 08:59

SUPER-SIZE alsógatyák – mert van, hogy a méret a lényeg

nagyméretű alsógatyák

Van, aki a kicsit szereti, van aki a nagyot. ;)

Mindenki vonzódik valamilyen mérethez, testtípushoz. Van aki XS, van aki XL, és van aki XXL.
Most a „nagyokhoz” szólunk: A nem-konfekcióméretbe tartozó férfiak vásárlásaik során sokszor ütközhetnek nehézségekbe – de nem nálunk!

Olvass tovább, ebben a cikkben bemutatjuk XXL kollekciónkat:

XL-től 10XL-ig AZ IGAZÁN FÉRFIAS FÉRFIAKNAK!

Szerencsére nem vagyunk egyformák. És a nők sem. Milyen unalmas is lenne! Vannak, akiknek a férfi 100 kg felett kezdődik, másnak ott már régen véget is ért a kategória. Mi azokra is gondolunk, akikre a konfekcióban gondolkodók nem. Az igazán nagyokra!

Bemutatjuk az XXXL kollekciót

Nagy méretek

Pontosan tudjuk, hogy bizonyos méret fölött mennyire nehéz jó minőségű, minden igénynek megfelelő ruházatot és alsónadrágot találni. Sok utánajárás, keresgélés, és még több macera, amíg az ember talál megfelelő alsógatyát. És ilyenkor jönnek a kompromisszumok, mert ebben a tartományban már ritka a széles választék: vagy a szín, vagy a fazon, vagy az anyag, vagy a minőség nem lesz olyan, amire vágytunk. Vagy ha minden klappol, akkor annak az ára horror. Mondhatnánk, hát ez van. Ezt kell szeretni, ugye?

Hát nem!

A BOXERALSO.hu webáruházban minden vásárló egyformán fontos. Legyél akár két lábon járó félisten, vagy egy egyszerű halandó, izmos, vagy pocakos, XS vagy 4XL, minden egyes alsógatyánkból lesz a méretedben. Mind egyformán kiváló minőségben. Minden színben, formában. Sőt! Ha még ennél is nagyobbra nőttél, igény szerint megvarrjuk neked 5XL, 10XL, 100XL méretben is! Nálunk Gulliver sem maradna gatyátlan :)

Kisfiú és a nagyranőtt férfi

 

Milyen alsónadrág-fazonok közül választhatsz?

Nem minden fazon áll jól mindenkinek, de kínálatunk kialakításakor törekedtünk arra, hogy a lehető legtöbb modellből tudjunk nagyobb méreteket is ajánlani.

Így került bele a kínálatunkba a kicsit passzosabb kialakítású rövidszárú boxeralsó is.
A szára és a testre simuló része is szűkebb kialakítású, ennek viselője biztonságban érezheti magát, nem fog semmi elmozdulni a nadrágban. Bátran ajánljuk azoknak, akik sportolnak, esetleg többet gyalogolnak.
Erre a fazonra egy variáció az úgy nevezett fecske is: a kettő tulajdonképpen megegyezik, csak a fecskének nincs a combra lenyúló szára. Mindkettőt a full kontrollt kedvelők figyelmébe ajánljuk. Halkan jegyezzük meg, hogy e két fazonú alsónadrágnak van némi push-up hatása is, vagyis kiemeli, hangsúlyozza a csomag méretét,ami bizonyos helyzetekben kifejezetten előnyös lehet:) Ilyen alsónadrágokból már 10XL méretig tudsz választani -  de ha nagyobb a méreted, azt is legyártjuk Neked!

Ha a boxeralsó szabadsága és az alsónadrág szabályozottsága között keresgélsz, esetleg gyakran viselsz öltönynadrágot, akkor az elegánsabb boxeralsó való neked. Ez a fazon 8 XL méretig elérhető nálunk, - de ha kéred, ezt is megvarrjuk neked nagyobb méretben is.

Igazi bajnokoknak, 12 XL méretig a hagyományos, bőszárú boxeralsót javasoljuk. A megfelelő méret kiválasztásában rajzzal illusztrált mérettáblázataink tudnak segíteni.

Nálunk nem gáz, ha nagyobbra nőttél, vagy súlyos egyéniség vagy: bármekkora legyél, a boxeralso.hu kínálatában találsz magadnak alsógatyát!

 

 

Tetszett a cikk

 

 

 

Képek: Stock Fotó

 

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat