Cikkek - Érdekességek

Női tangák kínálatunkban

2017.05.05 15:24

 

 

Bemutatkoznak a tangáink – elsősorban a hölgyeknek :)

 

 

csipkés tanga

 

 

Ahogyan a boxeralso.hu név is mutatja, mi jobbára a férfiakra specializálódtuk, azonban ennek a kirekesztésnek most vége!
A hölgyek fehérneműigényeit is megpróbáljuk most már kielégíteni, hiszen mint tudjuk, ami jó az egyiknek az jó a másiknak is ;)

 

Ki hordja a nadrágot? És ki veszi meg?

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a férfiak nem vásárolnak maguknak túl sűrűn. Majdnem az összes ruházati elemet a hölgyek válasszák ki és veszik meg párjuknak, fiuknak – tisztelet a kivételnek. Ezért is volt botorság tőlünk, hogy eddig nem gondoltunk eleget a hölgyekre alsónemű tekintetében, csak írásainkkal és a vizuális hatásokkal tudtunk nekik kedveskedni az elvétve megtalálható néhány bugyi mellett. Most azonban változik a helyzet!

 

 

Tangára fel!

Régen lejárt már a „nagyibugyik” kora, a fiatalabb korosztály tagjai jobbára a tangákra esküsznek... Első körben a tangát kedvelőknek kedveskedünk kínálatunkkal, amiből többfajta megtalálható webshopunkban. Mindennapi viseletre ajánljuk például a pamut tangát, amiből rögtön kétféle is van.

Az egyik a hagyományos, Y tanga, míg a másik az érzékenyebb bőrűeknek gumizás nélküli, hasonlóan magas pamuttartalmú, csípőtanga.

Y tanga 

Természetesen a női alsóneműknél is visszaköszön a tőlünk megszokható magas minőség, termékeinkre az igényesség és a garantált magas pamuttartalom a jellemző. Nem akarjuk most untatni a kedves olvasót, hogy miért fontos az alsóneműk esetében a lehető legmagasabb pamuttartalom, erről sokszor írtunk már, és ebben férfi és nő között nincs különbség. Illetve egy pici mégis van: a hölgyekre fokozottabban igaz, hogy csak magas pamuttartalmú alsóneműt szabadna hosszútávon viselniük, hiszen az ő nemi szervük még fullasztóbban érezheti magát egy rosszul megválasztott, légáteresztést nem biztosító magas műanyag tartalmú alsóneműben.

A csipke bűvöletében

Szerencsére nem minden esetben a kényelem az elsődleges szempont. Ugye, kedves hölgyek?! Ha csábítani akar az ember lánya, akkor bizony elő szokott kerülni a csipkés alsó és az alig-bugyi, mely minden férfit az őrületbe kerget.

LINDA csipkés féltanga


Csipkés féltanga
bugyijaink felső-, és a popsira simuló részét szép elasztikus csipkével díszítve tesszük még szebbé és kívánatosabbá. A féltanga bugyik szabásukból adódóan nem szorítják el a domborulatokat, sőt, a szebb íveket ki is emelik, így téve még gusztusosabbá az amúgy is ínycsiklandó látványt.

 

 

Se nem tanga, se nem bugyi – olyan, mint az okos lány a mesében

Aki nem szereti a teljesen bemélyedő tangát, de szereti megmutatni azt, amije van, annak szívből ajánljuk a méltán népszerű francia féltangát. Egyszerre elegáns, szexis és praktikus is, hiszen a bugyi része magas pamuttartalmú textilből készült, a csipke része csupán a nem elhanyagolható alsó dísz. Kényelmes mindennapos viselet, mely nem vág be, mégsem nagyibugyi: szépen fel- és besimul ahova kell. Jó választás sportoláshoz is, mert kevésbé mozdul el, nincs beficcenés, amit csak nagy kínok árán lehet kibírni vagy csak körültekintő mozdulatokkal lehet csak kihalászni.

Csipkés francia tanga

Kedves hölgyek és férfiak! Immáron semmi akadálya annak, hogy meglepjétek egymást egy-egy szebb fehérneművel. Válogassatok kedvetekre magatoknak, egymásnak, vagy közösen, mert ugye...

 

Tanga

 

 

 

Tetszett a cikk

 

Szerző: -birge-

 

Képek: Stock Fotó

 

ILLUSIONBOXER Kft. | www.boxeralso.hu | info@boxeralso.hu
Minden jog fenntartva!

Jogi nyilatkozat