Fehérnemű nélkül... pro és kontra

Gatya nélkül

fotó: Ingimage


Van-e élet alsónemű nélkül? Ezt a kérdést biztos, hogy a brit tudósok is kutatják. Mivel még nem jöttek ki az újabb, iszonyatosan hasznos tanulmányuk végeredményével, ezért elgondolkoztunk mi ezen a húsbavágó kérdésen.

 

 

A legtöbben a nap nagy részében alsóneműben vagyunk, és ez teljesen természetesnek tűnik. Pedig ezzel nem mindenki ért egyet: vannak olyan vélemények, amelyek azt tanácsolják, hogy legalább éjszakára hagyjuk szabadon a dolgokat. Vagy – ha végképp nem tudunk alsónemű nélkül aludni – legalább ne szorosat, és ne műszálasat viseljük éjszaka. Így legalább néhány órára megszabadulhatunk a gombák és a bőrirritáció fenyegetésétől.

 

Érvek a gatyátlanság mellett

Más vélemények a férfiak anatómiájára hívják a figyelmet. Azt mondják, nem véletlenül került a férfi testén kívülre a szaporító szerve, fontos hogy szabadon és viszonylagos hűvösben legyen. Ezek a vélemények egyenesen károsnak ítélik az olyan alsóneműket, amelyek nem hagynak szabad mozgásteret. Az ilyen, nagyon szoros alsónemű elszoríthatja a mellékherét, a heréket pedig túlságosan hozzányomja a testhez és így a saját testünk hője melegíti fel azokat. Ha a herék túlságosan felmelegednek, romlik a bennük tárolt spermiumok minősége, így a gyermek nemzése kisebb eséllyel valósulhat meg.  Ezen vélemények szerint, tehát ha a férfiaknál, ha csak az élettani oldalát nézzük, előnyösebb lenne, ha nem hordanánk alsóneműt. Kevesebb lenne a gombás fertőzés, a bőrbetegség, és talán több lenne a boldog Apuka.

 

Érvek a gatyaviselés mellett

Azonban ennek is, mint mindennek van egy másik oldala is: az alsónadrág nem-viselése kellemetlen és nagyon fájdalmas is lehet. Gondolj csak bele: a kapkodva és figyelmetlenül felhúzott cipzár fogai közé keveredett szőrszál, vagy bőrdarabka kétségkívül elrontja az ember napját. cipzár becsípheti
Alsónadrág nélkül a véletlenül lent felejtett, vagy lecsúszott sliccek is sokkal kellemetlenebbek lehetnek, nem is beszélve arról, hogy egy-egy farmernadrágban eltöltött nap után nem lenne köszönet az érintésben. A farmer anyaga ugyanis annyira merev, hogy jelentősen kidörzsöli az ember altestét, így a járás, ülés is kényelmetlen lehet, az esti hancúrról nem is beszélve.

 

 

Alsónadrág és a higiénia

Tételezzük fel, hogy minden férfi tiszta alsónadrágot vesz fel minden nap, így minden áldott napon a lehető leghigiénikusabb környezetet biztosítja a nemi szerveinek. Szükség is van erre, hiszen a természetes izzadáson, és egyéb folyamatokon túl a férfi alsónadrágjában egyéb kellemetlenségek is előfordulnak: bizonyára ismerős az a helyzet, amikor hiába próbálod a lehető leghigiénikusabban intézni a dolgokat, egy-egy csepp vizelet mégis átnedvesíti a boxeralsót. Képzeld el, ha mindezt a nadrágodnak kellene felszívnia, és utána másnap, vagy harmadnap is azt vennéd fel!
Az alsónadrágnak ugyanakkor védelmi szerepe is van: extra védvonalat képez a nadrág alatt, így segít visszaverni a fertőzések, baktériumok, vírusok támadását, és megőrizni a férfiember egészségét.


A fent felsorolt érveket és ellenérveket áttekintve a következő eredményre jutottunk:

A legegészségesebb, ha minden férfi 100% pamut, bőszárú boxeralsót visel!  
A pamut alsónemű viselésekor ugyanis a levegőzés megoldott, így bőrirritáció és bepállás is kizárt. A bőszárú alsónadrággal pedig a herék túlzott felmelegedésének problematikáját oldjuk meg. Ugye milyen csodálatos?

 

Szeretnél ilyen boxeralsót? Kattints ide: 100% pamut bőszárú boxeralsó

Képek: Pixabay; Ingimage