Blog

Valentin napra alsógatyát? ...Hát megőrültek ezek?

2023.01.29 16:37

VAlentin NAp

 

Itt van mindjárt február 14-e a „Valentin Nap”. Még a csapból is folyik a reklám, hogy "ezt meg ezt most meg kell venned a Kedvesednek", mert mindenki el akar adni ilyenkor valamit.
De biztos, hogy erről kell szólnia ennek a napnak?

Mondhatnám azt, hogy igen, mert mindenki vár egy kis ajándékot, meglepetést, mert így vagyunk kódolva. Ki kisebbet, ki nagyobbat. Szeretünk adni, de szeretünk kapni is.  De mit szeretne kapni egy nő és mit szeretne kapni a férfi.

Ez jó kis téma, mert mint tudjuk, más a nő és más a férfi érzelmi töltöttsége. De mindannyiunkat végül is a szerelem, a szexualitás irányít ilyenkor.

A Nő, az mindig nő marad. Szereti elkápráztatni élete párját, élvezi ha megjelenésével, egy finom mosollyal megdobbanthatja a férfi szívét. De ne feledjük a csokoládé, az mindig a csúcson van. Van aki beismeri, van aki nem. De csak a pupillájukat kell figyelni, amikor kibontanak egy desszertet, vagy egy marcipános csokit..  a virág csak egy szimpla kedvesség mellé.

A Férfi? Ő az akit a csoki, a vacsora, egy ajándék nyakkendő, vagy egy elegáns alsónadrág nem igazán terít le.
Őt olyan ajándékkal kell meglepned, ami hat az egójára, a férfiasságára. Valljuk be, a férfi szinte csak a szexre van kódolva. Így vagyunk összerakva. Miért fordulnak meg a férfiak az utcán? A női popsik után. Hát ez az.
Tehát mivel lehet levenni a férfiakat a lábukról Valentin Nap estéjén? Egy finom vacsorával, egy pohár borral és egy csábítóan szexi ruhácskával.

 

 

És ha vacsora után lehullik az az édes ruhácskája, és kacéran, cuppogva eszegeti a csokiját, miben fogsz ott állni, te „Alfa hím”? Egy szétnyúlt klottgatyában? 

 

Cseréld ki gyorsan hozzád illő férfias alsógatyára, amit kéjesen le tud majd cibálni rólad!  ;)