Erre az alsónadrágra vártál..

Ezt a terepmintás alsónadrágot olyannak készítettük, hogy minden egy picit nagyobbnak látszódjon benne, emellett valószínűleg az egyik legkényelmesebb alsónadrágunk.
Már csak ezért is érdemes megvenned, de ennél sokkal több indokunk van.

Mindjárt elmondjuk őket, de előbb egy kevés szex.

A három tabudöntő felmérés

Mielőtt elmondunk mindent az alsónadrágunkról, megmutatunk neked 3 felmérést, és azonnal megérted, miért terveztük ilyenre, és miért kell neked ez az alsónadrág.

Egy felmérés szerint a nők 90%-ának számít a méret (ne higgy a kamunak, és ne legyenek illúzióid, mert ahogy neked is számít az ő méretük, nekik is számít a tiéd)

Egy másik felmérés szerint az európai pasik átlagmérete 14,4 centiméter, a magyaroké kicsit több, 15 körül van. (Khmm.. mármint ha érted mire gondolunk).

Összegezzünk: ha a magyar pasiké kicsit nagyobb, a csajok 85%-a odanéz, és a 90%-nak számít a méret, akkor már érted, hogy miért kell neked ez az alsónadrág, ha azt is elmondjuk, hogy olyan trükkös a szabása, hogy minden kicsit nagyobbnak tűnik benne. Már ezért érdemes megvenned, kattints!

Ezért vedd meg: 3 érv

Mondunk neked 3 érvet a terepmintás alsónk mellett. Vedd meg azért amit fent leírtunk, azért, mert minden kicsit nagyobbnak látszik benne. Vagy vedd meg azért, mert extra kényelmes, kihagytuk a fenékvarratot (nem kell állandóan kibányásznod a fenekedből), emellett pont olyan az anyagmennyiség benne, ami miatt kellemesen tart majd téged, de nem szorít.
De van egy harmadik indokunk is: szinte biztos, hogy régen vettél magadnak alsónadrágot, ezért épp itt az ideje. Ráadásul akciós is, most tényleg érdemes megvenned. Itt: KOMMANDÓS BOXERALSÓ

Dizájnslicc

Ezt hagytuk utoljára, mert ez a legjobb benne: a dizájnslicc. Olyan sliccet terveztünk ami nem nyitható (lássuk be a slicc alapvetően értelmetlen, mert ki fog gombolgatni egy alsónadrágot ahelyett, hogy letolja, amikor kell) de megtartja az optikai előnyt (a sliccnél kicsit tömörebb az anyag, ezért éppen ott látszik minden nagyobbnak ahol kell), így közel van a tökéleteshez.

Ide kattints, a terepmintás alsódért.

Kommandós boxer