Kezelési útmutató

 

 

Fehérnemű kezelési útmutató
Adunk most egy rövid kezelési útmutatót a termékünk mellé, hogy az általunk forgalmazott fehérneműket sokáig elégedetten használhasd..

Ezek a mosási tanácsok segíteni fognak Neked, hogy ugyanolyan jó érzés legyen viselni a fehérneműdet 10 mosás után is, mint a legelső alkalommal.

 

 • Talán a legfontosabb:
  A megvásárolt alsónadrágot, vagy bármilyen fehérneműt felvétel előtt minden esetben enyhén mosd ki kézmeleg vizben, majd a sötét színűeket enyhén ecetes vízben öblítsd ki. (az ecetnek színfixáló hatása van, ezért később fakulnak meg a sötét színű ruhadarabok) 

 

 • A fehérneműidet mosd alacsony hőfokon:
  Izzadság, vizelet, esetleg vér a leggyakrabban előforduló szennyeződések a fehérneműknél. Mindhárom szennyeződés fehérjét tartalmaz. A fehérjék magas hőmérsékleten megalvadnak, ezáltal maradandó foltot hagynak. A magas hőmérséklet az elasztán, -a pamut rugalmasságáért felelős gumiszál- élettartalmát csökkenti.

  Ha a fertőtlenítés miatt szeretnél magas hőfokon mosni, kapható olyan klórmentes(!) fertőtlenítő-tisztítószert, amit ha hozzáadsz a mosószeredhez, fokozhatod annak hatásfokát és még fertőtlenít is. (keress rá)

 

 • Használj finom mosószert:
  Az erős mosószerek általában optikai tisztítót és fehérítőt is tartalmaznak. Így előfordulhat elszíneződés és kifakulás. A finom mosószerek már alacsony hőfokon is kifejtik hatásukat és kímélik a fehérneműt.

 • Próbáld ki (női fehérneműhöz) a mosózsákot:
  A mosózsák megóvja a női harisnyákat, finom bugyikat, melltartókat a dörzsölődéstől, szakadástól.

 • Mossál kímélő fokozaton:
  A fehérneműk finom anyaga már hidegen felveszi a nedvességet. Ha a mosás alacsony fokozaton történik, akkor kevésbé dörzsölődik, bolyhosodik a pamut anyag.

 • Öblítés:
  Az alapos öblítés révén nem marad vissza mosószer, ami irritálhatná a bőrt. Használj lehetőleg természetes öblítőszert, enyhe ecetet. Ha nem szereted az illatát, bár hamar elillan a szárítás folyamán, tegyél bele picit kedvenc parfümödből...

 • Gyakran mosd a fehérneműt, hogy ne szennyeződjék el erősen:
  Az erősen szennyezett részeket mosószappannal előre dörzsöld be. Ne hagyd a szennyest sokáig mosatlanul, mert a bőrzsír maradandó nyomot hagyhat a fehér textíliában.

 • Szárítás: A fehérneműt soha ne szárítsd tűző napon, mert az UV sugárzás ártalmas a modern össszetételű anyagok számára.

 

 

És a legfontosabb: Rendelj időben újakat a BOXERALSO.hu Webáruházunkban!

 

 

Viseld egészséggel!

 

szigno

 

Elek Anita ügyvezető
tel. +36-30/296-6678
skype/email: rendeles@boxeralso.hu

ELEGÁNS alsónadrágok IGÉNYES férfiaknak... www.BOXERALSO.hu

ILLUSION FEHÉRNEMŰ LOGÓ