Új jelszó kérése

 

 

A boxeralsó ami nem akar több lenni...

Azért mutatjuk meg neked a csíkos boxeralsónkat, mert ő egy olyan alsónk, aki nem akar több lenni, mint az, amit elvársz tőle:
Nem ígér semmi különleges földöntúli élményt, nem írunk hozzá tukmáló marketingszöveget, és azt sem állítjuk, hogy ha nem veszed meg ebben a pillanatban, akkor holnap nem lesz.
Ez a nadrág nem akar többet, csak a tiéd lenni.

Mi az, amit nem tud a csíkos boxerünk? (Hülye marketingduma helyett az igazság)

Ha most ócska marketingszöveggel akarnánk meggyőzni téged, akkor biztosan azt írnánk, hogy ez a boxerünk káprázatosan áll majd rajtad, legyen bármilyen testalkatod is: de ez nem igaz. Vagy azt, hogy úgy alakítottuk ki, hogy elöl egy kicsit nagyobbnak látszik benne minden (mondjuk ez igaz), és amiatt sokkal vonzóbb leszel a csajoknak.
Vagy azt, hogy ha ilyet viselsz, akkor sokkal magabiztosabb leszel.
Hazudhatnánk, hogy világít UV-fényre, amikor akarod zenél, vagy azt is, hogy nem kell kimosni, mert öntisztító. De ez nem igaz.

Ez az alsónadrág nem ezért kell neked. Azért, mert nem akar több lenni annál, ami: egy kényelmes, divatos alsónál.
És most épp akciós is. https://boxeralso.hu/csikos-boxeralso.html

Egy őszinte nadrág: ezt tudja

Ahogy írtuk, nincsenek szupertulajdonságai. Viszont kényelmes. Van benne egy kis lycra, ezért úgy passzol majd rád, hogy mindent megtart, de semmit nem nyom le. Nem okoz bőrirritációt, mert pamutból készítettük.
Ha ezt a gatyát viseled, akkor nem kell állandóan igazgatnod a far.. izédet, és a szára sem gyűrődik fel. A fenékvarrás hiánya (ne törődj vele mi az) miatt azzal sem kell vacakolnod, hogy percenként kivarázsold a fenekedből.

Ez a gatya éppen neked készült, és most 30%-kal olcsóbb!

Ezért vedd meg

Nézd, szerintem meggyőztünk. Itt egy szuper gatya, amiről nem hazudunk, mert minek: enélkül is imádni fogod. Szerencsére kicsit más, mint a fekete, meg a fehér, ezért, ha valaki látja akkor nem tucatgatyában vagy. Tényleg kényelmes (szerintünk ez az egyik legfontosabb). Miért vennél kínai szart, ha itt a magyar jó?

Szerintünk kattints ide, és szerezd meg magadnak: imádni fogod.

 

-30%
Csíkos boxeralsó - BRIEF

 

Csíkos BRIEF boxeralsó

 

Ez a modell átmenet a hosszabb szárú boxer és a "fecske" fazonú alsó között.

Elől a kiképzése, tartása igazi kényelmet nyújt a "férfiasságnak", nem kell igazgatni azt  napközben... 

Szára nem gyűrődik fel, a fenékvarrat hiánya pedig megóvja viselőjét hátul a kényelmetlen bevágástól.

Öko-Textil

 Az érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánljuk, mivel az ártalmas anyagokra bevizsgált "Oeko-Tex® Standard 100" minősítésű alapanyagból készült. A minősítés tanúsítja, hogy az ebből az alapanyagból készült termékek kielégítik a bőrrel közvetlenül érintkező termékekre vonatkozó, jelenleg érvényben lévő humánökológiai követelményeket.

 

Magas pamut tartalmának (96%) köszönhetően egészséges, kényelmes viselet egész napra. A rugalmasságát, testhez simuló tulajdonságát a minimális (4 %) lycra hozzáadása biztosítja.

Kellemes viselet télen-nyáron a boxeralsót szerető férfiaknak. 

Tegyél egy próbát vele!  

 

 Megrendelem

 
1 690 Ft
Akció: 1 180 Ft
Kezdete: 2018.05.01
A készlet erejéig!